Welkom bij WeetHet!


Managed Web Hosting by Liquid Web

Jouw IP adres:
18.208.132.74
     
 
Pagina printen
- kies Landscape
Zoeken in de
WeetHet pagina's
WeetHet is being updated! - Current articles will slowly move to www.tweaking4all.com
Voor uitstekende webhosting welke zowel betrouwbaar als betaalbaar is adviseren wij: LiquidWeb

Op deze pagina ...

Welkom bij onze Woordenlijst.

Hier kun je de betekenis zoeken van veel gebruikte woorden en uitdrukking uit de computer wereld.

Vul hieronder het woord of een deel van het woord in en klik op "Zoeken".

Zoek: Klik hier om de zoekopdracht te starten.

You can also take a look at all the words starting with a particular character, select one below:

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

We zoeken woorden die nog niet in de lijst staan, mail ons dus woorden die je hier niet kunt vinden en ik zal proberen de uitleg voor je op te snorren. Woorden die in lijst ontbreken die je wel kent mag je natuurlijk mailen (Engels mag, Nederlands ook).

Woorden die beginnen met "L" ...

Glossary ...


L1 cache (Level 1 Cache)
Dit is een klein stukje geheugen dat bijzonder snel is en zich op de CPU zelf bevindt. Normaal gesproken wordt het gebruikt om instructies vast te houden terwijl ze worden uitgevoerd. L1 cache zit fysiek tussen de registers van de CPU en de L2 cache.

L2 cache (Level 2 Cache)
Dit is een stukje snel geheugen wat zich tussen L1 cache en het "hoofd" geheugen van de computer. Vaak is dit groter als de L1 cache. L1 cache spreekt eerst L2 cache aan voordat het hoofd-geheugen van de computer aangesproken wordt. Over het algemeen buffert L2 cache hetzelfde als L1 cache.

L3 Cache (Level 3 Cache)
Daar steeds meer CPU bouwers zowel L1 als L2 cache in de CPU gaan bouwen, is er L2 cache bedacht als extra cache tussen L2 en het "hoofd"-geheugen van de computer.

LAAS
Local Area Augmentation System, is een correctie systeem voor GPS gebaseerd op het uitzenden van een signaal vanaf de grond (VHF band). GPS wordt hierdoor nauwkeuriger mits LAAS ondersteund wordt door de ontvanger.

LAB Color
In 1931 (!), bedcaht de Commission Internationale d'Eclairage (CIE) met een model voor het definieren van iedere kleur die door het menselijk ook waar te nemen is. In 1976, werd dit model herzien wat resulteerde in het CIE Lab color system. In tegenstelling tot RGB colors (scherm afhankelijk) en CMYK colors (afhankelijk van printer, inkt en papier) is CIE Lab colors onafhankelijk van het weergave medium. De kleuren zijn dus hetzelfde op zowel monitors, printers als scanners.

Lag
Een situatie die in een netwerk ontstaat door congestie (opstopping). Dit komt voor als er meer data verkeer een netwerk ingestuurd wordt, als dat dit netwerk aan kan. Hierdoor zijn applicaties langer bezig met verzenden en ontvangen van gegevens. Denk hierbij aan een snelweg. De lag is te vergelijken met een file, sta je in de file, dan kom je later bij de eindbestemming aan. Vaak wordt deze term gehanteerd om vertragingen aan te geven als men via het Internet of een andere netwerk spelletjes aan het spelen is.

LAN (Local Area Network)
Een geisoleerd lokaal netwerk - bijvoorbeeld in een bedrijfsgebouw - dat PC?s met elkaar verbindt, en ook printers, servers, e.d. Ethernet is de meest gebruikte LAN-techniek.

Lapping
Dit is de handeling waarbij men een processor vlakker maakt met b.v. een schuurpapiertje. Beter gezegd; je maakt dat vlak van de processor dat contact maakt met de koeling, vlakker. Hierdoor is er een beter contact tussen beiden, waardoor koeling beter werkt. Lapping is echter gevaarlijk, aangezien de processor hierdoor gemakkelijk beschadigd wordt.

Laptop
Een computer die zo compact is dat je het op je schoot (="lap") kunt leggen.

Laser Pointer
Een Laser Pointer is een soort balpen met daarin een felle rode laser (LED gebaseerd) die een rode punt produceert op ieder oppervlak waarop je de pen richt. In rook, mist of stof kan men de hele straal zijn, terwijl men normaal slechts het eindpunt ziet. Oorspronkelijk is een Laser Pointer bedacht als "aanwijsstok" bij presentaties. Laser Pointers worden ook wel gebruikt door schutters. Een voordeel van licht is dat het namelijk recht blijft gaan. Laser licht heeft daarnaast ook nog het voordeel dat de punt helder blijft (dus niet zo erg diffuus wordt) op een grotere afstand.

Laser Printer
Een printer die met behulp van een laser een rol statisch oplaad waardoor hieraan toner blijft hangen. De rol wordt vervolgens over verwarmd papier gerold waar de toner dan blijft vast zitten. Voordelen van de laser printer zijn: snelheid en kwaliteit. Groot nadeel is eigenlijk alleen maar de prijs.

LaserLock
LaserLock is een CD kopieerbeveiliging die sterk lijkt op SafeDisc. Ook hier zijn bepaalde sectoren bewust beschadigd. Je herkent LaserLock aan een verborgen directory (hidden) op de CD met de naam LASERLOK. Het bevat 1 of meer bestanden die meestalk beginnen met laserlok in de naam, b.v. laserlok.in, laserlok.o10, etc. Meestal heeft het bestand laserlok.in een omvang van precies 20.000 Kb.

Latency
Dit is een meeting van hoe lang het duurt, gemiddeld, om van iets een antwoord te krijgen. Over het algemeen refereert het naar netwerk responstijden, maar ook naar de responstijden van opslagapparatuur zoals harddisk, geheugen en CD-spelers.

Latitude (breedte graad)
[Geografisch - Wereldwijde Positionering] De aarde is verdeeld in 90 graden die start bij de evenaar (0?) in noordelijke richting (90? Noord = Noordpool) en zuidelijke richting (90? Zuid = Zuidpool). Zie ook Longitude/Lengte graad.

LBA (Large of Logical Block Addressing)
Dit is een oplossing voor het adresseringsprobleem bij grote (>528Mb) EIDE harddisks. LBA vertaald de harddisk parameters naar logische parameters die door het BIOS begrepen kunnen worden.

LCD (Liquid Chrystal Display)
Beeldscherm bestaande twee glas platen (voorzien van geleidende draden) met daartussen een vloeibare kristal. Je kunt op deze draden stroom op dwaarbij elk beeldpuntje van een scherm zetten, waardoor de kleur van het kristal ter plaatste veranderd. LCD verbruikt relatief weinig stroom en wordt op legio plaatsen gebruikt, zoals een LCD scherm voor de computer, in een digitaal horologe, etc.

LCD Projector
Eigenlijk hetzelfde als een LCD scherm, maar dan zonder de achterkan van de kast. Hierdoor kan men dit scherm op een zogenaamde overhead projector leggen, waarbij het beeld dan geprojecteerd kan worden op een groter scherm.

LDAP (Lightweight Directory Access Protocol)
Een client/server protocol die toegang biedt tot een directory dienst. Het is een lichtgewicht versie van het X500 protocol.

LDR (Light Dependent Resistor)
Een lichtgevoelige weerstand. Als er veel licht is, heeft een LDR een lage weerstand en vice versa.

LDS
1. Logische Domein Structuur (Windows 2000 server gerelateerd). 2. Local Digital Switch (typisch een klasse 5 netwerk switch).

LDT (Lightning Data Transfer Bus)
Een standaard ontwikkeld door AMD, die hoge transport snelheden mogelijk maakt tussen de Northbridge (deel van de chipset op het moederboard), de PCI bus en de Southbridge (ook deel van de chipset). Met name in een computer met meerdere processoren kan dit zeer handig zijn. Tegenwoordig noemt AMD dit "HyperTransport".

Leased Line
Een telefoonlijn die gehuurd/gekocht wordt die echt alleen voor jouw (de zaak) is en vaak gebruikt wordt om 24 uur per dag contact te hebben met bijvoorbeeld een ander pand van het bedrijf of bijvoorbeeld een Internet provider.

LED ( Light Emitting Diode)
Dit is een miniatuurlampje dat veel licht geeft op een klein oppervlakte en weinig stroom gebruikt, gebaseerd op een DIODE.

Legacy device
Type apparaat of insteekkaart voor de PC die niet Plug-and-Play (PnP) compatible is.

Legacy System
Een oud computer systeem, voor dat jij erbij betrokken werd of zelfs voor dat jij bestond, wat nu nog steeds gebruikt wordt. Vaak zijn dit probleem systemen omdat de kennis over dit soort systemen vaak vertrokken is met de mensen die dit oorsponkelijk gebruikten (en nu b.v. met pensioen zijn). Bij dit soort systemen zien we bijvoorbeeld problemen als het jaar 2000-probleem. Een voorbeeld is een CoBol gebaseerd systeem (voor o.a. administratieve toepassingen). Niemand weet eigenlijk meer hoe het te programmeren en te onderhouden.

Letterbox
De zwarte randen boven en onder een film, als je een breedbeeld film (aspect ratio 16:9) op een gewone TV bekijkt (apect ratio 4:3).

LFE (Low Frequency Effect)
Een LFE-Kanaal draagt alleen de allerlaagste frequenties (bass) en dient op een subwoofer te worden aangesloten.

LFN (Long File Name)
DOS staat alleen bestandsnamen toe die bestaan uit 8 tekens, een punt en dan weer 3 tekens. In de huidige wereld van computers is dat natuurlijk een ernstige beperking. Praktisch alle andere operating systemen ondersteunen vanaf het begin al lange bestandsnamen. Bij de introductie van Windows 95 werd er iets bedacht zodat lange bestandsnamen gebruikt konden worden, die maximaal 255 tekens (incl. Punten en spaties) mag bevatten.

Light Pen (Licht Pen)
Een pen die gevoelig is voor licht en gebruikt werd om op een monitor punten aan te geven (tegenwoordig gebruiken we daarvoor b.v. een muis). De techniek hiervoor is gebaseerd op CRT beeldschermen. Hierbij verplaatst het electronen kanon zich horizontaal en verticaal over het scherm om het beeld op de bouwen. Als deze "straal" het punt passeert waar zich de pen bevindt, kan de computer berekenen waar de pen zich op dat moment bevindt. Deze techniek wordt tegenwoordig niet zo vaak meer gebruikt en stamt uit de tijden van Commodore 64 en Commodore Amiga.

LightScribe
Techniek welke initieel gebruikt wordt door HP in hun DVD/CD branders, waarmee men op de voorkant van een CD/DVD afbeeldingen kan branden. Op de achterkant van de CD/DVD wordt zoals gebruikelijk de data geschreven, en dus een afbeeliding op de voorkant. Deze techniek ondersteund geen kleur, en je hebt er speciale branders en media voor nodig om dit te kunnen doen. Meer info kun je hier vinden http://www.lightscribe.com. Nero is een van de weinige CD/DVD brander software die deze techniek ondersteund.

Line in (Lijn In)
Dit is een analoog aansluiting op de geluidskaart die instaat is geluid op line-niveau te ontvangen. Je kunt dit vergelijken met de aansluiting op een cassette recorder in een stereo installatie, en dan met name de aansluiting waaraan men de geluidsbron aansluit die men wil opnemen.

Line out (Lijn uit)
Dit is een analoog aansluiting op de geluidskaart die geluid levert op line-niveau. Dit is te vergelijken met de audio uitgang van een platenspeler, cd-speler of cassette-recorder in de stereo installatie die je in de woonkamer hebt staan.

Line Printer
Een heel oud type printer die instaat wat een hele regel in 1x te printen. Destijds waren dat erg snelle printers, tegenwoordig zien we ze niet meer.

Line Printer Daemon (LPD)
LPD is een applicatie die op de achtergrond (meestal in een Unix omgeving) print opdrachten buffert. Vaak wordt hiervoor IP poort 515 gebruikt. Een ander programma kan naar die poort gegevens sturen die dan door LPD gebuffert en geprint gaat worden.

Linux
Dit is een besturingssysteem.Het systeem staat te boek als zeer effici?nt en snel, en bovendien is het gratis. (Linux is de afkorting van Linux Is Niet Unix)

Linux
Dit is een open source operating systeem dat op Unix lijkt, oorspronkelijk ontwikkeld door Linus Torvalds. Linux is de recursieve afkorting van "Linux Is Not UniX". Linux is altijd gratis, mag echter ook tegen productie kosten of support kosten verkocht worden. Enkele bekende bedrijven die dit doen zijn SuSe, Red Hat en Caldera. Zij verkopen kant-en-klaar CD's waarmee de installatie van Linux net zo eenvoudig is als de installatie van Windows. Deze bedrijven staan (meestal) ook toe dat je deze CD's bij hun gratis download. Linux is niet alleen voor Intel (x86) systemen beschikbaar maar ook voor een zeer breed aantal andere hardware platvormen.

LMHosts (LAN Manager Hosts)
Bestand dat door Windows wordt gebruikt om IP-adressen te koppelen aan NetBIOS computernamen. Dit bestand bestaat nog steeds uit compatibiliteitsoverweging voor Microsoft LAN Manager 2.x.

LNB (Low Noise Block converter)
Dit is de kop van de schotel opstelling die je gebruikt voor satelliet ontvangst. Het zet het hoge frequentie signaal (ong. 12,5 Ghz) om in een lagere frequentie (ong. 900 tot 2200 Mhz) zodat het over een coax kabel getransporteerd kan worden naar de satellite ontvanger in de woonkamer.

Log
Een log is een overzicht van gebeurtenissen (denk aan een logboek van een schip). Log is ook de afkorting voor logaritme, wat een wiskundige bewerking is.

Log File
Dit is het bestand waar de "log" in wordt opgeslagen. Log bestanden worden vaak gebruikt om te kijken wat bepaalde problemen veroorzaakt. Vaak hebben log bestanden het achtervoegsel (extensie) ".log".

Logical Parity (Logische Partiteit)
Een nep pariteit die altijd WAAR oplevert. In andere woorden, als iets vraagt of data wel of niet goed is, dan krijgt deze altijd als antwoord dat de data goed is, ook al is dat in werkelijkheid niet zo.

LOL
Online afkorting voor "Laughing Out Loud", oftewel,? hard lachen. Dus gewoon lol hebben.

Longitude (Lengte graad)
[Geografisch - Wereldwijde Positionering] De aarde is verdeeld in 180 graden - zowel richting Oost als West, met als begin punt de Greenwich meridiaan (0?) en komen elkaar weer tegen bij de internationale datum lijn (180? Oost = 180? West). Zie ook latitude/breedte graad.

LP (line printer)
Dit is het Unix

LPCM
Linear Pulse Code Modulation (LPCM) is een populair formaat voor muziek producties. Dit ongecomprimeerde formaat is hetzelfde als wat op muziek CDs gebruikt wordt (samplerate 44.1 kHz met 16 bits per sample). LPCM is deel van de DVD standaard, maar de meeste DVD speler kunnen alleen maar de 48KHz/16bit weergeven.

LPT Port (Line Print Terminal Port)
Dit refereert naar de printeraansluiting (de parallel poort of centronics poort) van de PC. De devicenaam LPT werd door DOS, alle 16-bit Windows en door 16-bit Netware clients gebruikt.

LPX (Low Profile)
Een vormtype (form factor) voor moederboarden die tegenwoordig vervangen is door de NLX specificatie. LPX lijkt op de AT form factor, echter de insteekkaarten worden niet haaks op het moederboard gestoken, maar (dmv een adaptertje) horizontaal boven het moederboard gezet.

LUN (Logical Unit Number)
In de context van apparaten die aan SCSI controller hangen: Ieder SCSI apparaat heeft een SCSI ID waarmee het apparaat te benaderen is. Echter, een SCSI apparaat kan bestaan uit meerdere harddisks. Deze krijgen dan een LUN zodat die ook weer individueel herkenbaar zijn.

LVD (Low Voltage Differential)
Dit is de term die in de volksmond gebruikt wordt voor "Ultra2 Wide SCSI (LVD)". LVD is de lage voltage techniek in SCSI Ultra2 en 3 gebruikt wordt.


We vonden 49 record(s).

 

 

 


Je bent nu al op de nederlandstalige pagina's Click here to switch to the English pages
Hulp & OverWelkom ... !!GastenboekHulp voor WeetHetWoordenlijst ...Zoeken op het InternetZoeken in WeetHetBeschikbare downloadsNieuws & UpdatesStatistiekenAansprakelijkheidAdverterenDoe mee !!!Vermeldingen/AwardsOver WeetHet ...Hansie goes USAWaar is Hansie?Eerste maandenNieuw thuisUitgaanPuck goes USAMijn nieuwe autoSnapshots PuckRandom snapshotsEindelijk LENTE!Lekkere warme zomerEerste familie bezoekCD's en DVD'sMuziekAudio-DVD naar MP3Muziek CD naar MP3Muziek CD naar WAVKopieer Muziek CDEigen Muziek CDMuziek uit het InternetMP3 Volume aanpassenNero Burning RomBIN/CUE brandenBIN naar ISOComputer CDRomISO brandenFoto VCDFoto SVCDNero vs Nero ExpressNRG naar ISOSVCD brandenSVCD met menuVCD brandenVCD met menuDVD FilmsWat zijn Regiocodes?Wat is MacroVision?Video formatenDIKO: 3 films - 1 DVDHoe werkt een CD?Zelf CDs brandenZelf een DVD makenBIN naar ISONRG naar ISODisk catalogus makenComputer UitlegHoe werkt een CD?Netiquette: E-MailWat is DivX?Wat is MP3?Wat is RAID?Wat is USB?Wat zijn PAR files?Wireless LAN introPC naar TV kabelsXP sneller startenOpstart van USB penFireWire verbind 2 PC'sFoto FormatenGrafisch / Foto'sPhotoshopFoto FormatenSnelle auto3D knoppenBliksem tekenenFotos op CDPictureToTVVideoCD met NeroSVCD met NeroMagix Fotos op CDDVD PictureShowFoto FormatenFoto FormatenGSM / PDAsCompaq iPAQAccu vervangenSeriele craddle op USBGarmin eTrex kabelGarmin eTrex stekkerRonde Garmin stekkerPalmPilotAan Ericsson GSMGarmin eTrex GPSMobiele telefonieEricsson MelodietjesMusicBoxRingtonesMasterA edit SIMSMSC nummersConnector pinoutsHardware & HacksCPU OverklokkenAlgemeenAMD CPU codesAMD Slot-AAMD Socket-ASmartcards Progr.MillenniumAlactel HackLCD display aan PCNetwerk kabelsOpstart van USB penPC naar TV kabelsPromise Ultra -> RAIDSoundblaster MIDIWeerstand kleurenFireWire NetwerkInternetNetwerk algemeenDHCP instellenWin95/98/ME ClientWin2000/XP ClientMac OS 7/8 ClientMac OS X ClientBekende IP-poortenDNS adressenNetwerk kabelsWireless LAN IntroFireWire NetwerkInbel verbindingTCP/IP optimaal Win9xPubliek IP adres?ADSL / MxStreamADSL AlgemeenHoe werkt ADSL?DNS adressenMXStreamInstallerenAnaloog EthernetISDN EthernetRouters en MXStreamSMC 7404 WBRA/BeTech ModemRoutereTech RouterSitecom 4S routerVigor 2200E routerProblemen oplossenAlcatel HackHack het modemPassword CalculatorDoel v.d. lampjesProblemen oplossenFirmware upgradeDNS adressenBekende IP-poortenPoorten mappenAutoPortMappingInternet delenMogelijkhedenWinRoute (software)Netwerk Win95/98/MENetwerk Win2000/XPNetwerk Mac OS 7/8Netwerk Mac OS XBekende IP-poortenWireless LAN IntroNetwerk kabelsRoutersSMC 7404 WBRA/BeTech ModemRoutereTech RouterSitecom 4S routerVigor 2200E routerInternet via SatellietHoe werkt het?Korte intro ...Overzicht variantenStandaardBySky methode2-Weg InternetKaart installerenWelke Satellietkaart?PC eisenHarmonic CyberstreamPentam. Pent@VisionHauppauge DVBs NexusTechnotrend PCLineEOL problemenNieuwe driversSchotel plaatsen (Astra)Schotel formaat?EON ChecklistTransponders EOLRamdisk voor FazztEigen webpaginaNavigatie oplossingenInzicht en oplossingenApyCom apPopupMenuD.Binard PopupMenuPopupMenu generatorPopupMenu platTips en TruuksE-Mail linkE-Mail FORMFavorieten ToevoegenWebpagina ikoon'Pagina Terug' linkSpringen binnen paginaOntsnap aan framesGebruik frametitelStuur framesAutomatisch doorsturenHet 100% probleemAndere link kleurTekst in de statusbalkAchtergrond vastzettenTekst over plaatjesBrowser veilige kleurenHet .htaccess bestandBijzondere tekensWaar downloadenIRC met mIRCInstalleren mIRCDownload films enzoVragen (FAQ)Films uit het InternetFilm kwaliteitWat zijn PAR files?LeechGuyLeechGuy editoreMuleWinMXE-MailNetiquetteCitaat van de dagOverigenHack Arescom NetDSLWireless LAN IntroFireWire NetwerkBekende IP-poortenWat is mijn IP adres?Zoeken (WeetHet)Zoeken (Internet)WeetHet DownloadsEen paar goede websitesDNS adressenMicroControllersBasic Stamp IIStarten met de BS2Assembleren v.d. kitVolledig schemaAansluiten aan de PCBS2 aan 44780 LCD44780 LCD foto'sBS2 aan M50530 LCDM50530 LCD Foto'sZelfbouw BS2Smartcards/SIMProgrammer Softw.CardMasterInfinityUSBMasterBurnerMilleniumKaart soortenGSM SIM bewerkenWeerstand kleurenMuziek / AudioMuziek van InternetIntroductieLeechGuyLeechGuy editorWinMXeMuleM.b.v. mIRCBIN/CUE brandenBIN naar ISOAudio-DVD naar MP3Hoe werkt een CD?Kopieer muziek CDEigen muziek CDWat is MP3?Muziek CD naar MP3MP3 CD v. Yamakawa?MP3 Volume aanpassenMuziek CD naar WAVSB MIDI interfaceAC3 naar WAV/MP3ProgrammerenBorland DelphiHansie zijn Delphi ToolsAYeah!CatalogCitaat van de dagPopupMenu generatorOverzicht ASCII tekensSatelliet (TV & GPS)Satelliet TelevisieSatelliet TV op de PCTV ontvangst op de PCPC eisenNieuwe driversPentam. Pent@VisionHauppauge DVBs NexusTechnoTrend PCLinePVA file naar MPEG2DirecTV TiVoAfstandsbedieningDirecTiVo naar O6.21: Intro & Images2: TiVo disk in PC3: Installeer OS6.24: Eerste start van OS6.25: SuperPatch & Meer6: Films naar PCTyTools - Films naar PCOud: DirecTiVo naar OS4Oud: Sleeper HackSmartcardsProgrammer Softw.CardMasterInfinityUSBMasterBurnerMilleniumKaart soortenWat is DiSEqC?Schotel plaatsen (Astra)Schotel formaatSRT8000 firmwareGPS NavigatieGarmin eTrexDiagnose modeSeriele aansluitingAan de iPAQ 36/38xxAan een PalmPilotDe eTrex stekkerDe ronde stekkerHoe werkt GPS?Wat is GeoCaching?Internet via SatellietHoe werkt het?Korte intro ...Overzicht variantenStandaardBySky methode2-Weg InternetKaart installerenWelke Satellietkaart?PC eisenHarmonic CyberstreamPentam. Pent@VisionHauppauge DVBs NexusTechnotrend PCLineEOL problemenNieuwe driversSchotel plaatsen (Astra)Schotel formaat?EON ChecklistTransponders EOLRamdisk voor FazztVideoVideo gids - begin hierIntroductieGSpot: AVI InfoDIKO: 3 films - 1 DVDDownload kwaliteitVideo AlgemeenWat is DivX?Video formatenOpname TypesWelke AVI codecs?Intro K(S)VCD/KDVDDVD+RW ProblemenOver bitratesVideoServer pluginWat zijn Regiocodes?Wat is MacroVision?RippenAudio-DVD naar MP3Foto FormatenAVI naar MPEGGSpot: AVI InfoDIKO: 3 films - 1 DVDAVI naar DVD/(S)VCDZonder ondertitelsD.I.K.O.MainConcept (S)VCDNero Vision Express 2TMPGEnc (S)VCDTMPGEnc K(S)VCDTMPGEnc met AC3Met OndertitelsD.I.K.O.MainConcept (S)VCDNero Vision Express 2TMPGEnc (S)VCDTMPGEnc K(S)VCDTMPGEnc met AC3CD Branden NeroVCD brandenVCD met menuSVCD brandenSVCD met menuBIN/CUE brandenDVD SpelersCompatibiliteitDVD toevoegenDVD+RW ProblemenIntro K(S)VCD/KDVDVideo ToolsBitrate CalculatorDVD RippenGSpot: AVI InfoFlaskMPEG en CCEVideoServer pluginDVD naar DivXIntroductieBitrates berekenenRippenDVDx en SmartRipperDVDx instellingenFlaskMPEG methode 1FlaskMPEG methode 2FlaskMPEG methode 3DVD naar (S)VCDIntroductieBitrates berekenenRippenDVDx en SmartRipperDVDx instellingenFlaskMPEG 0.6 en CCEDVDx en Video ServerDivX naar (S)VCDDVD naar DVDDVD2OneDVDShrinkDVD+RW ProblemenTMPGEnc & CoDIKO: 3 films - 1 DVDFilm Knip & PlakGSpot: AVI InfoSamenvoegenMPEG1 en MPEG2Met TMPGEncWomble MPEG2VCRAVI met VirtualDubKnippenMPEG1 en MPEG2Met TMPGEncWomble MPEG2VCREasy Video SplitterAVI en DIVXAVI met VirtualDubEasy Video SplitterFilms van InternetIntroductieLeechGuyLeechGuy editoreMuleWinMXM.b.v. mIRCWat zijn PAR files?BIN/CUE brandenBIN naar ISOFoto's op CDPictureToTVVideoCD met NeroSVCD met NeroMagix Fotos op CDDVD PictureShowOndertitels RippenVobsub: snel en simpel!SubRip (OCR)SynchroniserenOndertitels weergaveWeergave met VobsubSynchroniserenMaak een MicroDVDPC aan de TVPC naar TV kabelsATI softwarenVidia softwareTiVo - Harddisk VCRTiVo Serie 1Wat is een TiVo?TiVo openmakenSeriele toegangDebug Mode toegangLinux Bash shellInstellen van de klokInbellen uitzettenDirecTV TiVoAfstandsbedieningDirecTiVo naar O6.21: Intro & Images2: TiVo disk in PC3: Installeer OS6.24: Eerste start van OS6.25: SuperPatch & Meer6: Films naar PCTyTools - Films naar PCOud: DirecTiVo naar OS4Oud: Sleeper HackYamakawa 713/715IntroductieVeel gestelde vragenDe AfstandsbedieningGeheime codesRegiocode instellenRegiovrij zettenMacroVision uitStandaard-InstellingenWelke DVDRom driveFirmware versieVerander firmwareDownload firmwareAnder achtergrondMP3 CD makenM.U.F.Y. MP3 CD'sHulpForumZoeken (WeetHet)Zoeken (Internet)NieuwsWoordenlijst ...DownloadsLinksStatistiekenAdverterenDoe mee !!!Gastenboek

Liquid Web Fully Managed Web Hosting