Welkom bij WeetHet!


Managed Web Hosting by Liquid Web

Jouw IP adres:
18.208.132.74
     
 
Pagina printen
- kies Landscape
Zoeken in de
WeetHet pagina's
WeetHet is being updated! - Current articles will slowly move to www.tweaking4all.com
Voor uitstekende webhosting welke zowel betrouwbaar als betaalbaar is adviseren wij: LiquidWeb

Op deze pagina ...

Welkom bij onze Woordenlijst.

Hier kun je de betekenis zoeken van veel gebruikte woorden en uitdrukking uit de computer wereld.

Vul hieronder het woord of een deel van het woord in en klik op "Zoeken".

Zoek: Klik hier om de zoekopdracht te starten.

You can also take a look at all the words starting with a particular character, select one below:

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

We zoeken woorden die nog niet in de lijst staan, mail ons dus woorden die je hier niet kunt vinden en ik zal proberen de uitleg voor je op te snorren. Woorden die in lijst ontbreken die je wel kent mag je natuurlijk mailen (Engels mag, Nederlands ook).

Woorden die beginnen met "E" ...

Glossary ...


E-Commerce
Verzamelnaam voor allerlei vormen van elektronisch betalen en elektronisch bankieren. E-Commerce kan bijvoorbeeld inhouden: het betalen met een chipkaart (of het opladen daarvan), het verrichten van betalingen over het Internet (bijvoorbeeld door het invoeren van een creditkaartnummer of anderszins), het elektronisch afhandelen van betalingen tussen bedrijven in een bedrijfskolom, etcetera.

E-Mail
Dit staat voor Electronic Mail, of te wel Elektronische post. Dit is een dienst die, veelal over het Internet, de mogelijkheid biedt informatie van de ene persoon naar de andere persoon of personen te sturen.

E1
European Digital Signal 1. Europese transmissie-standaard voor een verbinding (bijvoorbeeld huurlijn) van 2 Mbit/s.

E3
European Digital Signal 3. Europese transmissie-standaard voor een verbinding (bijvoorbeeld huurlijn) van 34 Mbit/s.

EAN
Europese Artikel Nummering, welke hoofdzakelijk in de detailhandel gebruikt wordt.

EAX (Environmental Audio)
Dit is een hardware en software standaard t.b.v. ruimtelijk geluid, ontwikkeld door Creative Labs. Het is van oorsprong bedoeld voor de SoundBlaster geluidskaarten maar wordt tegenwoordig ook door andere fabrikanten ondersteund. EAX biedt de mogelijkheid ruimtelijk geluid af te laten hangen van waar men zich bevindt binnen b.v. een spel - daarbij kan men b.v. gebruik maken van 4 luidsprekers. Nadeel van EAX is dat het software deel van deze oplossing - zeker bij de wat oudere kaarten - behoorlijk wat rekencapaciteit vraagt.

ECC (Error Checking and Correcting)
Over het algemeen refereert ECC naar moederborden en geheugen chips die ondersteuning bieden voor het zogenaamde full-parity geheugen chips. ECC gebruikt een stukje geheugen voor de opslag voor controle (parity) informatie om te kunnen detecteren of een bepaalde positie in het geheugen defect is. Hierdoor kan het systeem dus zien dat er iets fout is met het geheugen in de PC en dit aan de gebruiker melden. Als je geen ECC geheugen hebt, zal het systeem ook niet in staat zijn dit te melden en eventuele geheugen fouten worden hoogstens zichtbaar door rare crashes van software, etc.

ECP (Extended Capabilites Port)
Dit is een verbetering op de al-oude parallel of printer poort. ECP zorgt ervoor dat data in twee richtingen gestuurd kan worden bij een maximale performance. Meestal wordt dit gebruikt voor een verbeterde communicatie tussen printers, scanners en b.v. ZIP drive. Deze optie wordt vaak in de BIOS aangezet (vaak ECP+EPP). Zie ook EPP.

EDGE
Enhanced Data rates for Global/GSM Evolution. Aanvulling op het huidige GSM-netwerk, waarbij de gebruiker de beschikking krijgt over een veel hogere toegangssnelheid, tot 384 kbit/s. EDGE maakt snelle data-diensten over GSM mogelijk. Hiervoor zijn wel speciale terminals nodig.

Edge Effect
Term welke gebruikt wordt in de halgeleider industrie. De vierkante chips worden n.l. uit een wafer gehaald welke rond is. Hierdoor krijgen we te maken met een bepaald deel van de wafer waarop geen chip past.

EDO RAM (Extended Data Out RAM)
Refereert naar de voorloper van DRAM. De meeste systemen ondersteunen EDO RAM. Di type geheugen gebruikt een klein stukje extra geheugen (SRAM) voor een buffer (cache) waardoor het sneller zou moeten werken als gewoon geheugen.

EDTV
Zie 480p.

EEPROM (Electronically Erasable PROM)
Niet een erg snel type geheugen maar dit geheugentype kan data vasthouden, ook als de stroom uit staat. Vergelijkbaar Flash geheugen met het verschil dat een EEPROM byte voor byte geschreven wordt terwijl een Flash module met hele blokken tegelijk geprogrammeerd wordt. Daarnaast ook nog familie van EPROM. Het verschil hier is dat een EPROM alleen met UV-licht gewist kon worden, terwijl een EEPROM gewist kan worden door een bepaalde wis-stroom.

EFR
Enhanced Full Rate. Aanvulling op het huidige GSM-netwerk, waarbij de gebruiker een betere spraakkwaliteit ter beschikking heeft. Tegenwoordig is EFR al breed ingevoerd.

EGA (Enhanced Graphics Adapter)
Een voorloper van de (S)VGA kaart, uit het DOS-tijdperk, opvolger van de CGA kaart. Deze kaart kon 320x200 (soms zelfs tot 640x200) punten bij 16 kleuren weergeven! Zie ook (S)VGA en CGA.

EIDE (Enhanced IDE)
Uitbreiding op de IDE standaard waarbij 2 IDE kanalen beschikbaar zijn waarop ieder kanaal 2 apparaten geplaatst kunnen worden met harddisks tot een grootte van 8Gb. Zie ook ATA, IDE en ATAPI.

EISA (Extended Industry Standard Architecture)
Een uitbreiding van de ISA-kaart standaard (16 bits) naar een 32 bits oplossing. Behoorlijk creatief, maar we zien deze kaarten eigenlijk alleen in servers. Groot voordeel van EISA kaarten is wel dat men een bijna onbeperkt kaarten in de PC kan proppen zonder problemen. PCI - als tegenhanger - biedt die mogelijkheid niet en is gelimiteerd. De flexibiliteit van PCI is overigens groot genoed voor de thuis PC.

Elektronische Snelweg
Een (inter)nationale infrastructuur die het mogelijk maakt om snel informatie te transporteren (bijvoorbeeld glasvezels, snelle switches, e.d.). De elektronische snelweg heeft een economische betekenis, omdat goede voorzieningen voor informatie-uitwisseling voor het bedrijfsleven erg belangrijk zijn. Het begrip "elektronische snelweg" wordt vaak ten onrechte gebruikt als synoniem voor Internet .

EMACS (Editor MACroS)
Populaire en krachtige tekst editor voor Unix/Linux systemen, geschreven door Richard Stallman in 1975 (MIT).

Embedded Memory
Geheugen dat ingebouwd zit in de processor. Bijvoorbeeld een grafische chip kan geheugen ingebakken hebben om andere chips overbodig te maken. Dit kan voordelen hebben m.b.t. kosten en snelheid.

Embedded Processor
Refereert naar een micro-procsessor die in een embedded systeem zit ingebouwd. Deze systemen zijn vaak erg klein, gebruiken weinig stroom en vaak alleen voor de taak geschikt waarvoor ze gemaakt zijn. Veel consumenten producten hebben een dergelijk systeem ingebouwd.

Embedded System
Een systeem welke in z'n geheel in een processor zit. Alle logica zit in een enkele chip (soms 1 of 2 meer als een enkele chip). Men ziet ze bijvoorbeeld terug in de auto voor motor management.

EMF
EMF Encoding is de manier waarop een CD speler/schrijver de data leest. Normaal leest data in groepjes, b.v. 8 bits (= 1 byte). De EMF routine moet deze 8 bits omzetten naar 1 byte, zodat de computer er mee overweg kan. Bepaalde beveiligingen proberen de EMF routine van slag te brengen door b.v. 10 bits daarheen te sturen (zowel bij het schrijven van gegevens als bij het lezen van gegevens). Sommige speler/schrijver hebben daar moeite mee en raken van slag. Safedisc 2 is zo een beveiliging.

EMF (Electromagnetic Field)
Een vorm van "straling" die alle electronische apparatuur in meer of mindere mate afgeeft. Met name computer monitoren worden aangewezen als de bron voor allerlei kanker vormen door hun schadelijk EMF straling. Nieuwere monitor zijn daarom voorzien van een zeer goede afscherming waardoor dit zich niet of in mindere mate voordoet. LCD monitoren kennen dit probleem niet.

EMF (Enhanced Metafile)
Dit is een tijdelijk bestand, aangemaakt door het operating system, voor het naar de printer gestuurd wordt. EMF wordt gebruikt om de controle zo snel mogelijk weer terug te brengen naar het programma waarin men aan het werken is. Terwijl men dan weer verder werkt, regelt het operating system dat de gegevens naar de printer gestuurd wordt zonder de gebruiker van z'n werk te houden.

Emoticons
Een groepje karakters die, als je ze gedraaid (90 graden naar links) bekijkt, eruit zien als een gezichtsuitdrukking. De bekendste is wel de happy face of smiley :) wat in feite een dubbele punt een een haakje-sluiten is, of een :P wat aangeeft dat je je tong uitsteekt. Het doel van deze tekens is het aangeven van gevoel en emotie in een tekst bericht. Vaak wordt dit gebruikt in informele teksten en met name bij sarcasme en humor.

EMP (Electromagnetic Pulse)
Een puls die vrijkomt na een nucleaire explosie waarbij de EMF erg hoog is en daarme alle electronische apparatuur uitschakeld. Dit zal het grootste probleem zijn na een nucleaire explosie: ons hele leven is afhankelijk van electronische gadgets die het dan dus niet meer doen.

Emulator / Emulate
De actie waarbij we een computer programma, operating systeem of een stuk hardware "na doen" met een stukje software. Emulatie is vaak langzamer als het product dat "nagedaan" wordt. Bekende emulaties zien b.v. VMWare die een PC emuleert op een PC waardoor men een Windows PC kan emuleren op een Linux PC en vice versa.

EM_EXEC
Muisdriver voor Logitech muizen. Dit programma wordt gebruikt om extra mogelijkheden van Logitech muzien te kunnen gebruiken zoals SmartMove, extra knoppen etc. Logitech muizen werken ook prima zonder dit programma, alleen Logitech specifieke functies werken dan niet.

Encoders
Programma's of deelprogramma's die video en/ of audio signalen omzetten van het ene formaat naar het ander formaat. bv van WAV naar MP3, of MPEG2 naar MPEG 4.

Encoding/Encoderen
Het proces waarbij gegevens (b.v. muziek, tekst of video) omgezet worden naar een ander formaat. B.v. ten gunste van kleinere opslag (compressie) en/of beveiliging van gegevens. D.m.v. DECODING kan het weer terug gebarcht worden naar een bruikbaar formaat.

Encryptie
Gegevens onleesbaar maken voor buitenstaanders, op zo een manier dat met dit later met decryptie weer leesbaar kan maken.

Environment Mapping
Een manier om oppervlaktes te maken die hun omgeving reflecteren.

EPG (Electronische Programma Gids)
Bij digitale satelliet wordt (als onderdeel van de DVB standaard) er een digitale televisie-gids meegestuurd. Hierdoor kan men precies zien naar welk programma men aan het kijken is, maar ook zoeken naar een programma die men wil gaan zien.

EPOC (Electronic Piece of Cheese)
Operating system voor kleine zakcomputers (palmtops, smartphones, e.d.). Dit operating system wordt ontwikkeld door het SYMBIAN consortium, en is bedoeld als tegenhanger van Windows-CE.

EPP (Enhanced Parallel Port)
Dit is een verbetering op de al-oude parallel of printer poort. EPP zorgt ervoor dat data in twee richtingen gestuurd kan worden bij een maximale performance.

EPROM (Erasable Programmable Read Only Memory)
Alleen-lezen geheugen dat ten alle tijde de informatie zal vasthouden totdat het blootgesteld wordt aan ultra-violet licht. Dit type chip is te herkennen aan het kleine venstertje.

ERP (Enterprise Resource Planning)
Plannen en organiseren van zakelijke taken en functies binnen een onderneming. Het refereert ook naar software die specifiek voor deze taak gebouwd is. ERP kan ondersteuning bieden bij het managen van bijna alle taken binnen een organisatie van marketing tot personeelszaken.

Errata
Refereert naar kleine correcties op fouten in boeken, hardware en software.

Error
Error is het engelse woord voor "fout" in een programma waarbij het programma in een situatie komt waarop het niet voorbereid is. B.v. een foute invoer waarbij de computer een invoer-error geeft.

ESCD (Extended System Configuration Data)
Dit zijn de installatie gegevens en een Plug-and-Play (=PnP) systeem BIOS. Hierin staat o.a. de gebruikte resources (middelen) voor legacy (niet-PnP) apparaten en de laatse goed werkende configuratie van PnP apparaten. PnP apparaten die in de ESCD vermeld staan zullen iedere keer als het systeem start dezelfde instellingen gaan gebruiken zo lang er geen nieuwe hardware is toegevoegd. Dit bespaard bij het starten van een PC, configuratie tijd. PnP operating systemen hebben vaak toegang tot het ESCD.

ESDI (Enhanced Small Device Interface)
Dit was ooit de populaire voorloper van IDE, voor het aansturen van harddisks.

Ethernet
Een bepaalde LAN-techniek, die werkt op 10 of 100 Mbit/s. De standaard is vastgelegd door IEEE . Ethernet is de meest gebruikte en goedkoopste LAN-techniek.

ETSI
European Telecommunications Standards Institute. Een Europees instituut dat standaarden vastlegt voor telecommunicatie-apparatuur. Bijvoorbeeld voor GSM, SMS, etc.

EULA (End User License Agreement)
Het contract tussen software leverancier en gebruiker. Het geeft aan wat de rechten zijn voor de gebruiker, zoals op hoeveel machines het geinstalleerd en gebruikt mag worden en of het doorverkocht mag worden.

Extended partition
Een uitbreiding op een primaire partitie, welke binnen de partitie weer op te delen is in sub-partities. Je kunt niet starten/booten van een Extended partitie.

Extranet
Een Extranet is een Intranet dat zich uitbreidt naar het Internet. Verwarrend? Yep! Een Extranet is voorzien van enkele extra's zodat mensen buiten het bedrijf, via het Internet, toch bij dit Intranet kunnen komen.


We vonden 47 record(s).

 

 

 


Je bent nu al op de nederlandstalige pagina's Click here to switch to the English pages
Hulp & OverWelkom ... !!GastenboekHulp voor WeetHetWoordenlijst ...Zoeken op het InternetZoeken in WeetHetBeschikbare downloadsNieuws & UpdatesStatistiekenAansprakelijkheidAdverterenDoe mee !!!Vermeldingen/AwardsOver WeetHet ...Hansie goes USAWaar is Hansie?Eerste maandenNieuw thuisUitgaanPuck goes USAMijn nieuwe autoSnapshots PuckRandom snapshotsEindelijk LENTE!Lekkere warme zomerEerste familie bezoekCD's en DVD'sMuziekAudio-DVD naar MP3Muziek CD naar MP3Muziek CD naar WAVKopieer Muziek CDEigen Muziek CDMuziek uit het InternetMP3 Volume aanpassenNero Burning RomBIN/CUE brandenBIN naar ISOComputer CDRomISO brandenFoto VCDFoto SVCDNero vs Nero ExpressNRG naar ISOSVCD brandenSVCD met menuVCD brandenVCD met menuDVD FilmsWat zijn Regiocodes?Wat is MacroVision?Video formatenDIKO: 3 films - 1 DVDHoe werkt een CD?Zelf CDs brandenZelf een DVD makenBIN naar ISONRG naar ISODisk catalogus makenComputer UitlegHoe werkt een CD?Netiquette: E-MailWat is DivX?Wat is MP3?Wat is RAID?Wat is USB?Wat zijn PAR files?Wireless LAN introPC naar TV kabelsXP sneller startenOpstart van USB penFireWire verbind 2 PC'sFoto FormatenGrafisch / Foto'sPhotoshopFoto FormatenSnelle auto3D knoppenBliksem tekenenFotos op CDPictureToTVVideoCD met NeroSVCD met NeroMagix Fotos op CDDVD PictureShowFoto FormatenFoto FormatenGSM / PDAsCompaq iPAQAccu vervangenSeriele craddle op USBGarmin eTrex kabelGarmin eTrex stekkerRonde Garmin stekkerPalmPilotAan Ericsson GSMGarmin eTrex GPSMobiele telefonieEricsson MelodietjesMusicBoxRingtonesMasterA edit SIMSMSC nummersConnector pinoutsHardware & HacksCPU OverklokkenAlgemeenAMD CPU codesAMD Slot-AAMD Socket-ASmartcards Progr.MillenniumAlactel HackLCD display aan PCNetwerk kabelsOpstart van USB penPC naar TV kabelsPromise Ultra -> RAIDSoundblaster MIDIWeerstand kleurenFireWire NetwerkInternetNetwerk algemeenDHCP instellenWin95/98/ME ClientWin2000/XP ClientMac OS 7/8 ClientMac OS X ClientBekende IP-poortenDNS adressenNetwerk kabelsWireless LAN IntroFireWire NetwerkInbel verbindingTCP/IP optimaal Win9xPubliek IP adres?ADSL / MxStreamADSL AlgemeenHoe werkt ADSL?DNS adressenMXStreamInstallerenAnaloog EthernetISDN EthernetRouters en MXStreamSMC 7404 WBRA/BeTech ModemRoutereTech RouterSitecom 4S routerVigor 2200E routerProblemen oplossenAlcatel HackHack het modemPassword CalculatorDoel v.d. lampjesProblemen oplossenFirmware upgradeDNS adressenBekende IP-poortenPoorten mappenAutoPortMappingInternet delenMogelijkhedenWinRoute (software)Netwerk Win95/98/MENetwerk Win2000/XPNetwerk Mac OS 7/8Netwerk Mac OS XBekende IP-poortenWireless LAN IntroNetwerk kabelsRoutersSMC 7404 WBRA/BeTech ModemRoutereTech RouterSitecom 4S routerVigor 2200E routerInternet via SatellietHoe werkt het?Korte intro ...Overzicht variantenStandaardBySky methode2-Weg InternetKaart installerenWelke Satellietkaart?PC eisenHarmonic CyberstreamPentam. Pent@VisionHauppauge DVBs NexusTechnotrend PCLineEOL problemenNieuwe driversSchotel plaatsen (Astra)Schotel formaat?EON ChecklistTransponders EOLRamdisk voor FazztEigen webpaginaNavigatie oplossingenInzicht en oplossingenApyCom apPopupMenuD.Binard PopupMenuPopupMenu generatorPopupMenu platTips en TruuksE-Mail linkE-Mail FORMFavorieten ToevoegenWebpagina ikoon'Pagina Terug' linkSpringen binnen paginaOntsnap aan framesGebruik frametitelStuur framesAutomatisch doorsturenHet 100% probleemAndere link kleurTekst in de statusbalkAchtergrond vastzettenTekst over plaatjesBrowser veilige kleurenHet .htaccess bestandBijzondere tekensWaar downloadenIRC met mIRCInstalleren mIRCDownload films enzoVragen (FAQ)Films uit het InternetFilm kwaliteitWat zijn PAR files?LeechGuyLeechGuy editoreMuleWinMXE-MailNetiquetteCitaat van de dagOverigenHack Arescom NetDSLWireless LAN IntroFireWire NetwerkBekende IP-poortenWat is mijn IP adres?Zoeken (WeetHet)Zoeken (Internet)WeetHet DownloadsEen paar goede websitesDNS adressenMicroControllersBasic Stamp IIStarten met de BS2Assembleren v.d. kitVolledig schemaAansluiten aan de PCBS2 aan 44780 LCD44780 LCD foto'sBS2 aan M50530 LCDM50530 LCD Foto'sZelfbouw BS2Smartcards/SIMProgrammer Softw.CardMasterInfinityUSBMasterBurnerMilleniumKaart soortenGSM SIM bewerkenWeerstand kleurenMuziek / AudioMuziek van InternetIntroductieLeechGuyLeechGuy editorWinMXeMuleM.b.v. mIRCBIN/CUE brandenBIN naar ISOAudio-DVD naar MP3Hoe werkt een CD?Kopieer muziek CDEigen muziek CDWat is MP3?Muziek CD naar MP3MP3 CD v. Yamakawa?MP3 Volume aanpassenMuziek CD naar WAVSB MIDI interfaceAC3 naar WAV/MP3ProgrammerenBorland DelphiHansie zijn Delphi ToolsAYeah!CatalogCitaat van de dagPopupMenu generatorOverzicht ASCII tekensSatelliet (TV & GPS)Satelliet TelevisieSatelliet TV op de PCTV ontvangst op de PCPC eisenNieuwe driversPentam. Pent@VisionHauppauge DVBs NexusTechnoTrend PCLinePVA file naar MPEG2DirecTV TiVoAfstandsbedieningDirecTiVo naar O6.21: Intro & Images2: TiVo disk in PC3: Installeer OS6.24: Eerste start van OS6.25: SuperPatch & Meer6: Films naar PCTyTools - Films naar PCOud: DirecTiVo naar OS4Oud: Sleeper HackSmartcardsProgrammer Softw.CardMasterInfinityUSBMasterBurnerMilleniumKaart soortenWat is DiSEqC?Schotel plaatsen (Astra)Schotel formaatSRT8000 firmwareGPS NavigatieGarmin eTrexDiagnose modeSeriele aansluitingAan de iPAQ 36/38xxAan een PalmPilotDe eTrex stekkerDe ronde stekkerHoe werkt GPS?Wat is GeoCaching?Internet via SatellietHoe werkt het?Korte intro ...Overzicht variantenStandaardBySky methode2-Weg InternetKaart installerenWelke Satellietkaart?PC eisenHarmonic CyberstreamPentam. Pent@VisionHauppauge DVBs NexusTechnotrend PCLineEOL problemenNieuwe driversSchotel plaatsen (Astra)Schotel formaat?EON ChecklistTransponders EOLRamdisk voor FazztVideoVideo gids - begin hierIntroductieGSpot: AVI InfoDIKO: 3 films - 1 DVDDownload kwaliteitVideo AlgemeenWat is DivX?Video formatenOpname TypesWelke AVI codecs?Intro K(S)VCD/KDVDDVD+RW ProblemenOver bitratesVideoServer pluginWat zijn Regiocodes?Wat is MacroVision?RippenAudio-DVD naar MP3Foto FormatenAVI naar MPEGGSpot: AVI InfoDIKO: 3 films - 1 DVDAVI naar DVD/(S)VCDZonder ondertitelsD.I.K.O.MainConcept (S)VCDNero Vision Express 2TMPGEnc (S)VCDTMPGEnc K(S)VCDTMPGEnc met AC3Met OndertitelsD.I.K.O.MainConcept (S)VCDNero Vision Express 2TMPGEnc (S)VCDTMPGEnc K(S)VCDTMPGEnc met AC3CD Branden NeroVCD brandenVCD met menuSVCD brandenSVCD met menuBIN/CUE brandenDVD SpelersCompatibiliteitDVD toevoegenDVD+RW ProblemenIntro K(S)VCD/KDVDVideo ToolsBitrate CalculatorDVD RippenGSpot: AVI InfoFlaskMPEG en CCEVideoServer pluginDVD naar DivXIntroductieBitrates berekenenRippenDVDx en SmartRipperDVDx instellingenFlaskMPEG methode 1FlaskMPEG methode 2FlaskMPEG methode 3DVD naar (S)VCDIntroductieBitrates berekenenRippenDVDx en SmartRipperDVDx instellingenFlaskMPEG 0.6 en CCEDVDx en Video ServerDivX naar (S)VCDDVD naar DVDDVD2OneDVDShrinkDVD+RW ProblemenTMPGEnc & CoDIKO: 3 films - 1 DVDFilm Knip & PlakGSpot: AVI InfoSamenvoegenMPEG1 en MPEG2Met TMPGEncWomble MPEG2VCRAVI met VirtualDubKnippenMPEG1 en MPEG2Met TMPGEncWomble MPEG2VCREasy Video SplitterAVI en DIVXAVI met VirtualDubEasy Video SplitterFilms van InternetIntroductieLeechGuyLeechGuy editoreMuleWinMXM.b.v. mIRCWat zijn PAR files?BIN/CUE brandenBIN naar ISOFoto's op CDPictureToTVVideoCD met NeroSVCD met NeroMagix Fotos op CDDVD PictureShowOndertitels RippenVobsub: snel en simpel!SubRip (OCR)SynchroniserenOndertitels weergaveWeergave met VobsubSynchroniserenMaak een MicroDVDPC aan de TVPC naar TV kabelsATI softwarenVidia softwareTiVo - Harddisk VCRTiVo Serie 1Wat is een TiVo?TiVo openmakenSeriele toegangDebug Mode toegangLinux Bash shellInstellen van de klokInbellen uitzettenDirecTV TiVoAfstandsbedieningDirecTiVo naar O6.21: Intro & Images2: TiVo disk in PC3: Installeer OS6.24: Eerste start van OS6.25: SuperPatch & Meer6: Films naar PCTyTools - Films naar PCOud: DirecTiVo naar OS4Oud: Sleeper HackYamakawa 713/715IntroductieVeel gestelde vragenDe AfstandsbedieningGeheime codesRegiocode instellenRegiovrij zettenMacroVision uitStandaard-InstellingenWelke DVDRom driveFirmware versieVerander firmwareDownload firmwareAnder achtergrondMP3 CD makenM.U.F.Y. MP3 CD'sHulpForumZoeken (WeetHet)Zoeken (Internet)NieuwsWoordenlijst ...DownloadsLinksStatistiekenAdverterenDoe mee !!!Gastenboek

Liquid Web Fully Managed Web Hosting