Welkom bij WeetHet!


Managed Web Hosting by Liquid Web

Jouw IP adres:
18.208.132.74
     
 
Pagina printen
- kies Landscape
Zoeken in de
WeetHet pagina's
WeetHet is being updated! - Current articles will slowly move to www.tweaking4all.com
Voor uitstekende webhosting welke zowel betrouwbaar als betaalbaar is adviseren wij: LiquidWeb

Op deze pagina ...

Welkom bij onze Woordenlijst.

Hier kun je de betekenis zoeken van veel gebruikte woorden en uitdrukking uit de computer wereld.

Vul hieronder het woord of een deel van het woord in en klik op "Zoeken".

Zoek: Klik hier om de zoekopdracht te starten.

You can also take a look at all the words starting with a particular character, select one below:

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

We zoeken woorden die nog niet in de lijst staan, mail ons dus woorden die je hier niet kunt vinden en ik zal proberen de uitleg voor je op te snorren. Woorden die in lijst ontbreken die je wel kent mag je natuurlijk mailen (Engels mag, Nederlands ook).

Woorden die beginnen met "G" ...

Glossary ...


Game Console
Een specomputer voor thuis gebruik, vaak verkocht in gewone winkels (o.a. speelgoed winkels). T.a.v. de gewone PC, is dit soort computers van de basis af gebouwd met als doel maximaal speel plezier tegen een vaste (lage) prijs. De mogelijkheden beperken zich dan ook tot het spelen van spelletjes, en soms het afspelen van VideoCD, DVD's en muziek CD's.

Game Port
Een D15 (15 pinnen) aansluiting voor een analoge joystick. Bij bepaalde geluidskaarten dient deze stekker ook als aansluiting voor MIDI apparatuur.

Gamma / Gamma Correction
Bij computer afbeeldingen, refereert dit naar een getal welke de kleur intensiteit beschrijft van een afbeelding. In principe is het zo dat als de kleuren helderder worden, het menselijk ook meer moeite heeft ze te onderscheiden. Met de instelling van de Gamma waarde kan men dit corrigeren. Een te hoge Gamma geeft een te helder beeld, een te lage Gamma geeft een te donker beeld. In beide gevallen is het verlies van detail een bijkomend verschijnsel.

Garbage Collection
Het proces waarvij dynamische gealloceerde geheugen blokken, vrijgemaakt worden terwijl het programma (die de blokken heeft gereserveerd) nog draait. Garbage Collection kan op twee niveaus worden uitgevoerd. In de meeste programmeertalen wordt dit automatisch uitgevoerd door een stukje software dat aan het programma geplakt wordt door de compiler. Men kan ook expliciet de opdracht geven in een programmeertaal.

Gas Plasma Display
Monitor technologie welke ooit gebruikt werd voor kleine monochrome beeldschermen voor de eerste draagbare computers. GPD verder ontwikkeld zodat men daarmee tegenwoordig dunne kleuren schermen kan maken. In deze techniek bestaat uit een matrix van rode, groene en blauwe punten (pixels) opgebouwd uit plasma belletjes welke door stroom aan gezet kunnen worden.

Gate (Poort)
Een Gate is een kleine electronische schakelaar, welke in combinatie met meerdere andere Gates een logische functie kunnen uitvoeren. Een Gate is in principe gewoon een transistor.

Gateway
De "voordeur" van een (vaak lokaal) netwerk naar een andere (vaak publiek) netwerk. Bijvoorbeeld van jouw thuis LAN naar het Internet. Een gateway is verantwoordelijk voor de juiste distributie van inkomende en uitgaande data van jouw LAN netwerk naar het publieke netwerk.

Gb (Gigabit)
Ongeveer 1 miljard bits, om precies te zijn 2 tot de macht 30 bits, of te wel 1,073,741,824 bits

GB (Gigabyte)
Ongeveer 1 miljard bytes, om precies te zijn 2 tot de macht 30 bytes, of te wel 1,073,741,824 bytes

Gbit/s (gbps)
Gigabits per second. Transmissie-snelheid van 1 miljard bits per seconde.

GDI (Graphics Device Interface)
Een standaard set programmeer instructies in Microsoft Windows. Deze functies worden gebruikt voor het maken van grafische output en zijn videokaart onafhankelijk.

Geek
Een negatieve term om een elite groep mensen aan te geven, veelal met hoge intelligentie, die echter minder sociaal begaafd zijn. Later hebben computerfanatiekelingen deze naam overgenomen.

Geluidskaart
Een PC- insteekkaart die digitale geluidsbestanden omzet in een signaal dat door (analoge) luidsprekers te beluisteren is.

GeoCaching
GeoCaching is een spel gebaseerd op het gebruik van een GPS. De coordinaten worden op het Internet gepubliceerd. De zoeker gaat dan vervolgens opzoek naar de cache ("schat") waar hij of zij iets kan ruilen. Daarbij vult de zoeker ook zijn gegevens in het logboek in.

Geocoding
Geocoding is het proces waarbij men een niet-geografische informatie (bijvoorbeeld een adres) converteerd naar een geaografische informatie (bijvoorbeeld GPS coordinaten).

Geostationair
Een satelliet wordt geostationair genoemd als hij ten opzichte van het aardoppervlak niet beweegt. Een geostationaire satelliet bevindt zich 36.000 kilometer boven de evenaar en draait dus in 24 uur om de aarde.

Gflops (GigaFlop)
De rekenkracht van een CPU of FPU waarbij 1 miljard berekeningen met een getal met cijfers achter de komma per seconde uitgevoerd worden.

GIF (Graphical Interchange Format)
Bedacht door CompuServe om afbeeldingen efficienter te kunnen versturen. Het formaat ondersteund een kleur diepte van 8 bits (dus maximaal 256 kleuren). Een recentere versie, 89a, ondersteund ook het opslaan van meerdere afbeeldingen waarmee men animaties kan maken. Unisys bezit het patent voor het gebruikte compressie algoritme. Een goed alternatief is het (gratis) PNG formaat.

Gigabit-Ethernet
Een nieuwe, snelle variant van Ethernet . De snelheid is 1 Gbit/s oftewel 1000 Mbit/s . Gigabit Ethernet wordt gezien als een concurrent voor ATM in bedrijfsnetwerken.

Gigabyte
Wordt gebruikt om de opslagcapaciteit van een harde schijf aan te geven. 1 gigabyte =1024 MB= 1024X 1024 KB= 1024x 1024 x 1024 bytes

Gigapixel
1,073,741,824 pixels. Indicator voor hoe snel data door een videokaart verplaats kan worden als we spreken over Gigapixels/seconde.

GiGo (Garbage In Garbage Out)
Refereert meestal naar conversie van geluid of video bestanden. Het wil in principe zeggen: als het originele bestand beroerde kwaliteit is, dan zal het geconverteerde bestand minstens net zo beroerd zijn (vaak zelfs erger). Dus als je een slecht opgenomen film omzet naar b.v. DVD, dan blijft dit nog steeds een slechte film kwaliteit.

GIMP (GNU Image Manipulation Program)
Dit is een gratis, Open Source, programma voor de bewerking van afbeeldingen. Het programma is bedoelt voor het Linux platform en lijkt sterk op Photoshop.

Glasvezel
Oftewel: optical fiber. Zeer dunne vezel van glas die gebruikt kan worden voor communicatie-doeleinden op basis van licht. Een glasvezel heeft een zeer grote transmissie-capaciteit (snel).

GlidePad (wrijf-vlak)
Een aanraakgevoelig vlakje (ongeveer 5 x 5 cm groot) welke, o.a. bij laptops, gebruikt wordt om de muis te vervangen. Door de aanraakgevoeligheid kan men gewoon, zonder echt te drukken, met de wijsvinger richting geven aan het muis pijltje.

Glitch
Een fout in een programma waardoor er een foute weergave op het scherm plaats vindt. Deze fout resulteerd meestal niet in een echt probleem, maar het kan wel.

GMail
De gratis email service van Google. In het begin werd er veel over GMail gesproken, met name vanwege de gratis aangeboden opslag capaciteit van 1 Gb, wat in die tijd een erg grote hoeveelheid was.

GNU (GNU's Not Unix)
Dit is een 'groepering' t.b.v. gratis software. GNU is een zogenaamde recursieve afkorting, te weten "GNU is Not Unix". GNU bestaat sinds 1984, ontstaan t.b.v. de bouw van allerlei software, zelfs inclusief operating systems. De uitdrukking gratis wil zeggen dat je vrij bent de software te kopieren, aan te passen en te gebruiken. Wat niet mag: het toe-eigenen van deze software en claimen dat dit door jou gemaakt is.

Gold Master
De uiteindelijke versie van een programma. Dit is het einddoel van het zogenaamde beta testen. De Gold Master is die versie die verstuurd wordt als uiteindelijk product.

Goldfinger
De algemene term voor een stel aansluitingen op de AMS Athlon chips van het type Slot-A. Op basis van deze stekker, waarvoor men eerst de plastic behuizing moet slopen, kan met enkele vitale instellingen t.b.v. het overklokken van de Athlon doen, zoals Voltage en Multiplier.

Googol
Dit is een nummer van het formaat 10 tot de macht 100, d.w.z. een 1 met 100 nullen er achter.

Googolplex
Een nummer, tot de macht van 1 Googol. Dit is absurd groot nummer, te weten een 1 gevolgd door 10 tot de macht 100 nulletjes. Dit getal is zo groot, dat men wel eens stelt dat dit nummer zo groot is dat als men het op wil schrijven, je een 1 schrijft en net zo lang nulletjes blijft schrijven tot je moe wordt ? en dan heb je nog steeds niet een Googolplex volledig opgeschreven.

Gopher
Dit is een informatie bron, gebaseerd op tekst voorzien van links, welke door velen gezien wordt als de voorloper van het WWW. Tegenwoordig gebruikt praktisch niemand dit meer.

Gourad Shading
Een methode om de indruk van een ronde vorm te wekken door als het ware met behulp van de gebruikte kleuren de werkelijke vorm te camoufleren.

GPL (GNU Public License)
De grbuikers overeenkomst voor GNU software, die in principe zegt: als je GNU software aanpast, dan ben je verplicht de broncodes (op aanvraag) publiekelijk beschikbaar te stellen.

GPRS (General Packet Radio Service)
General Packet Radio Services. Een pakket-geschakelde techniek in het GSM-netwerk; hierdoor is het GSM-netwerk beter geschikt voor mobiele data-diensten (zoals draadloos internetten). GPRS zorgt ervoor dat de netwerkcapaciteit efficient wordt verdeeld tussen de data-abonnees, en dat de abonnee in feite per kilobyte kan betalen i.p.v. per seconde. Hiermee is een theoretische transmissie snelheid mogelijk van tussen de 56 en 114 Kbps.

GPS (Global Positioning System)
Een systeem van satelieten die een signaal uitzenden (tijdsignaal, gebaseerd op een eigen atoom-klokje). GPS apparaten kunnen dit signaal oppakken en aan de hand van meerdere van dit soort signalen bepalen waar je je op aarde bevindt. Als er genoeg signalen te ontvangen zijn kan plaatsbepaling zeer nauwkeurig zijn, soms zelf met een hoogte indicatie.

GPU (Graphics Processing Unit)
Processor specifiek ontwikkeld voor 3D graphics. Deze term is ooit ingevoerd door Nvidia bij de introductie van hun eerste GeForce chipset. De naamvoering werd verdedigd met het argument dat een GPU minstens net zo veel transistoren aanboord heeft als een CPU.

GPU (Graphics Processing Unit)
Een processor die speciaal voor grafische toepassingen is ontwikkeld. Deze kreet werd als eerste gebruikt door Nvidia voor hun eerste Geforce chips. Men definieerde het als een processor aangezien het aantal transistoren overeen kwam met het aantal dat men in een toenamige CPU gebruikte. Tegenwoordig wordt GPU gebruikt om aan te geven dat je te maken hebt met een krachtige videokaart.

Grabben
Audio en/of Video transformeren tot een gecomprimeerd bestand, ook wel Rippen genoemd.

GraceNote
GraceNote is een organisatie die CDDB (online CD database) diensten verleent voor Compact Discs (muziek CD's). Door de opbouw van een CD (tracks, muziek duur, etc) kan men een CD "herkennen" als de CD van groep XYS, titel ABC. Dit wordt dan in een centrale database bijgehouden en is gratis toegankelijk. Veel CD-brander software (zoals Nero) maken hier handig gebruik van om CD-labels te kunnen maken of om de juiste MP3 informatie aan gemaakte MP3's toe te voegen. CD-afspeel software gebruikt het vaak ook om de juiste artiest/titel weer te geven.

Graphics card (Videokaart)
Een videokaart is een toevoeging voor de PC waardoor je een beeldscherm aan kunt sluiten op de PC. Een dergelijke kaart kan afbeeldingen weergeven, van simpele tekst tot complexe 3D afbeeldingen.

Greenie (Groentje)
In de (engelstalige) volksmond een synoniem voor een CD-recordable aangezien de eerste modellen daarvan een groene onderkant hadden. Tegenwoordig zie je ze in het groen, blauw, goud, etc.

Grep
Van oorsprong komt Grep van het Unix platform, maar is tegenwoordig ook onder andere operating systemen beschikbaar. Grep is een zeer krachtige tool voor het bewerken van teksten. Met Grep kun je praktisch al het denkbare met een tekst uithalen, met een enkel (zeer cryptisch) commando regel.

GroupWare
Deze term beschrijf programmatuur waardoor meerdere mensen gemeenschappelijke ideeen, documenten en informatie kunnen delen. Enkele voorbeelden zijn Lotus Notes, Novell Groupwise en Microsoft Exchange.

GSM (Global System for Mobility)
Global System for Mobility. Digitaal cellulair systeem voor mobiele telecommunicatie-diensten. GSM is oorspronkelijk een Europese standaard, maar wordt ook in andere werelddelen steeds populairder. GSM kan werken op drie verschillende frequenties: 900 MHz, 1800 MHz en 1900 MHz. De variant op 1800 Mhz wordt DCS1800 genoemd, en de variant op 1900 MHz wordt PCS1900 genoemd.

GUI (Graphical User Interface)
Ieder systeem dat afbeeldingen gebruikt voor de interactie met de gebruiker. Bijvoorbeeld: Windows, Apple Macintosh, GEOS, X-Windows, etc.

GUID (Globally Unique Identifier)
Een unieke 128-bits waarde, welke door bepaalde Microsoft software aangemaakt wordt. Een voorbeeld van de opmaak van dit formaat is: 12345678-1234-1234-1234-123456789ABC. GUID maakt meestal gebruik van het MAC adres van een netwerkkaart, waardoor een document, gemaakt met een dergelijke applicatie, in principe te traceren is naar jouw computer.


We vonden 48 record(s).

 

 

 


Je bent nu al op de nederlandstalige pagina's Click here to switch to the English pages
Hulp & OverWelkom ... !!GastenboekHulp voor WeetHetWoordenlijst ...Zoeken op het InternetZoeken in WeetHetBeschikbare downloadsNieuws & UpdatesStatistiekenAansprakelijkheidAdverterenDoe mee !!!Vermeldingen/AwardsOver WeetHet ...Hansie goes USAWaar is Hansie?Eerste maandenNieuw thuisUitgaanPuck goes USAMijn nieuwe autoSnapshots PuckRandom snapshotsEindelijk LENTE!Lekkere warme zomerEerste familie bezoekCD's en DVD'sMuziekAudio-DVD naar MP3Muziek CD naar MP3Muziek CD naar WAVKopieer Muziek CDEigen Muziek CDMuziek uit het InternetMP3 Volume aanpassenNero Burning RomBIN/CUE brandenBIN naar ISOComputer CDRomISO brandenFoto VCDFoto SVCDNero vs Nero ExpressNRG naar ISOSVCD brandenSVCD met menuVCD brandenVCD met menuDVD FilmsWat zijn Regiocodes?Wat is MacroVision?Video formatenDIKO: 3 films - 1 DVDHoe werkt een CD?Zelf CDs brandenZelf een DVD makenBIN naar ISONRG naar ISODisk catalogus makenComputer UitlegHoe werkt een CD?Netiquette: E-MailWat is DivX?Wat is MP3?Wat is RAID?Wat is USB?Wat zijn PAR files?Wireless LAN introPC naar TV kabelsXP sneller startenOpstart van USB penFireWire verbind 2 PC'sFoto FormatenGrafisch / Foto'sPhotoshopFoto FormatenSnelle auto3D knoppenBliksem tekenenFotos op CDPictureToTVVideoCD met NeroSVCD met NeroMagix Fotos op CDDVD PictureShowFoto FormatenFoto FormatenGSM / PDAsCompaq iPAQAccu vervangenSeriele craddle op USBGarmin eTrex kabelGarmin eTrex stekkerRonde Garmin stekkerPalmPilotAan Ericsson GSMGarmin eTrex GPSMobiele telefonieEricsson MelodietjesMusicBoxRingtonesMasterA edit SIMSMSC nummersConnector pinoutsHardware & HacksCPU OverklokkenAlgemeenAMD CPU codesAMD Slot-AAMD Socket-ASmartcards Progr.MillenniumAlactel HackLCD display aan PCNetwerk kabelsOpstart van USB penPC naar TV kabelsPromise Ultra -> RAIDSoundblaster MIDIWeerstand kleurenFireWire NetwerkInternetNetwerk algemeenDHCP instellenWin95/98/ME ClientWin2000/XP ClientMac OS 7/8 ClientMac OS X ClientBekende IP-poortenDNS adressenNetwerk kabelsWireless LAN IntroFireWire NetwerkInbel verbindingTCP/IP optimaal Win9xPubliek IP adres?ADSL / MxStreamADSL AlgemeenHoe werkt ADSL?DNS adressenMXStreamInstallerenAnaloog EthernetISDN EthernetRouters en MXStreamSMC 7404 WBRA/BeTech ModemRoutereTech RouterSitecom 4S routerVigor 2200E routerProblemen oplossenAlcatel HackHack het modemPassword CalculatorDoel v.d. lampjesProblemen oplossenFirmware upgradeDNS adressenBekende IP-poortenPoorten mappenAutoPortMappingInternet delenMogelijkhedenWinRoute (software)Netwerk Win95/98/MENetwerk Win2000/XPNetwerk Mac OS 7/8Netwerk Mac OS XBekende IP-poortenWireless LAN IntroNetwerk kabelsRoutersSMC 7404 WBRA/BeTech ModemRoutereTech RouterSitecom 4S routerVigor 2200E routerInternet via SatellietHoe werkt het?Korte intro ...Overzicht variantenStandaardBySky methode2-Weg InternetKaart installerenWelke Satellietkaart?PC eisenHarmonic CyberstreamPentam. Pent@VisionHauppauge DVBs NexusTechnotrend PCLineEOL problemenNieuwe driversSchotel plaatsen (Astra)Schotel formaat?EON ChecklistTransponders EOLRamdisk voor FazztEigen webpaginaNavigatie oplossingenInzicht en oplossingenApyCom apPopupMenuD.Binard PopupMenuPopupMenu generatorPopupMenu platTips en TruuksE-Mail linkE-Mail FORMFavorieten ToevoegenWebpagina ikoon'Pagina Terug' linkSpringen binnen paginaOntsnap aan framesGebruik frametitelStuur framesAutomatisch doorsturenHet 100% probleemAndere link kleurTekst in de statusbalkAchtergrond vastzettenTekst over plaatjesBrowser veilige kleurenHet .htaccess bestandBijzondere tekensWaar downloadenIRC met mIRCInstalleren mIRCDownload films enzoVragen (FAQ)Films uit het InternetFilm kwaliteitWat zijn PAR files?LeechGuyLeechGuy editoreMuleWinMXE-MailNetiquetteCitaat van de dagOverigenHack Arescom NetDSLWireless LAN IntroFireWire NetwerkBekende IP-poortenWat is mijn IP adres?Zoeken (WeetHet)Zoeken (Internet)WeetHet DownloadsEen paar goede websitesDNS adressenMicroControllersBasic Stamp IIStarten met de BS2Assembleren v.d. kitVolledig schemaAansluiten aan de PCBS2 aan 44780 LCD44780 LCD foto'sBS2 aan M50530 LCDM50530 LCD Foto'sZelfbouw BS2Smartcards/SIMProgrammer Softw.CardMasterInfinityUSBMasterBurnerMilleniumKaart soortenGSM SIM bewerkenWeerstand kleurenMuziek / AudioMuziek van InternetIntroductieLeechGuyLeechGuy editorWinMXeMuleM.b.v. mIRCBIN/CUE brandenBIN naar ISOAudio-DVD naar MP3Hoe werkt een CD?Kopieer muziek CDEigen muziek CDWat is MP3?Muziek CD naar MP3MP3 CD v. Yamakawa?MP3 Volume aanpassenMuziek CD naar WAVSB MIDI interfaceAC3 naar WAV/MP3ProgrammerenBorland DelphiHansie zijn Delphi ToolsAYeah!CatalogCitaat van de dagPopupMenu generatorOverzicht ASCII tekensSatelliet (TV & GPS)Satelliet TelevisieSatelliet TV op de PCTV ontvangst op de PCPC eisenNieuwe driversPentam. Pent@VisionHauppauge DVBs NexusTechnoTrend PCLinePVA file naar MPEG2DirecTV TiVoAfstandsbedieningDirecTiVo naar O6.21: Intro & Images2: TiVo disk in PC3: Installeer OS6.24: Eerste start van OS6.25: SuperPatch & Meer6: Films naar PCTyTools - Films naar PCOud: DirecTiVo naar OS4Oud: Sleeper HackSmartcardsProgrammer Softw.CardMasterInfinityUSBMasterBurnerMilleniumKaart soortenWat is DiSEqC?Schotel plaatsen (Astra)Schotel formaatSRT8000 firmwareGPS NavigatieGarmin eTrexDiagnose modeSeriele aansluitingAan de iPAQ 36/38xxAan een PalmPilotDe eTrex stekkerDe ronde stekkerHoe werkt GPS?Wat is GeoCaching?Internet via SatellietHoe werkt het?Korte intro ...Overzicht variantenStandaardBySky methode2-Weg InternetKaart installerenWelke Satellietkaart?PC eisenHarmonic CyberstreamPentam. Pent@VisionHauppauge DVBs NexusTechnotrend PCLineEOL problemenNieuwe driversSchotel plaatsen (Astra)Schotel formaat?EON ChecklistTransponders EOLRamdisk voor FazztVideoVideo gids - begin hierIntroductieGSpot: AVI InfoDIKO: 3 films - 1 DVDDownload kwaliteitVideo AlgemeenWat is DivX?Video formatenOpname TypesWelke AVI codecs?Intro K(S)VCD/KDVDDVD+RW ProblemenOver bitratesVideoServer pluginWat zijn Regiocodes?Wat is MacroVision?RippenAudio-DVD naar MP3Foto FormatenAVI naar MPEGGSpot: AVI InfoDIKO: 3 films - 1 DVDAVI naar DVD/(S)VCDZonder ondertitelsD.I.K.O.MainConcept (S)VCDNero Vision Express 2TMPGEnc (S)VCDTMPGEnc K(S)VCDTMPGEnc met AC3Met OndertitelsD.I.K.O.MainConcept (S)VCDNero Vision Express 2TMPGEnc (S)VCDTMPGEnc K(S)VCDTMPGEnc met AC3CD Branden NeroVCD brandenVCD met menuSVCD brandenSVCD met menuBIN/CUE brandenDVD SpelersCompatibiliteitDVD toevoegenDVD+RW ProblemenIntro K(S)VCD/KDVDVideo ToolsBitrate CalculatorDVD RippenGSpot: AVI InfoFlaskMPEG en CCEVideoServer pluginDVD naar DivXIntroductieBitrates berekenenRippenDVDx en SmartRipperDVDx instellingenFlaskMPEG methode 1FlaskMPEG methode 2FlaskMPEG methode 3DVD naar (S)VCDIntroductieBitrates berekenenRippenDVDx en SmartRipperDVDx instellingenFlaskMPEG 0.6 en CCEDVDx en Video ServerDivX naar (S)VCDDVD naar DVDDVD2OneDVDShrinkDVD+RW ProblemenTMPGEnc & CoDIKO: 3 films - 1 DVDFilm Knip & PlakGSpot: AVI InfoSamenvoegenMPEG1 en MPEG2Met TMPGEncWomble MPEG2VCRAVI met VirtualDubKnippenMPEG1 en MPEG2Met TMPGEncWomble MPEG2VCREasy Video SplitterAVI en DIVXAVI met VirtualDubEasy Video SplitterFilms van InternetIntroductieLeechGuyLeechGuy editoreMuleWinMXM.b.v. mIRCWat zijn PAR files?BIN/CUE brandenBIN naar ISOFoto's op CDPictureToTVVideoCD met NeroSVCD met NeroMagix Fotos op CDDVD PictureShowOndertitels RippenVobsub: snel en simpel!SubRip (OCR)SynchroniserenOndertitels weergaveWeergave met VobsubSynchroniserenMaak een MicroDVDPC aan de TVPC naar TV kabelsATI softwarenVidia softwareTiVo - Harddisk VCRTiVo Serie 1Wat is een TiVo?TiVo openmakenSeriele toegangDebug Mode toegangLinux Bash shellInstellen van de klokInbellen uitzettenDirecTV TiVoAfstandsbedieningDirecTiVo naar O6.21: Intro & Images2: TiVo disk in PC3: Installeer OS6.24: Eerste start van OS6.25: SuperPatch & Meer6: Films naar PCTyTools - Films naar PCOud: DirecTiVo naar OS4Oud: Sleeper HackYamakawa 713/715IntroductieVeel gestelde vragenDe AfstandsbedieningGeheime codesRegiocode instellenRegiovrij zettenMacroVision uitStandaard-InstellingenWelke DVDRom driveFirmware versieVerander firmwareDownload firmwareAnder achtergrondMP3 CD makenM.U.F.Y. MP3 CD'sHulpForumZoeken (WeetHet)Zoeken (Internet)NieuwsWoordenlijst ...DownloadsLinksStatistiekenAdverterenDoe mee !!!Gastenboek

Liquid Web Fully Managed Web Hosting