Welkom bij WeetHet!


Managed Web Hosting by Liquid Web

Jouw IP adres:
34.239.158.223
     
 
Pagina printen
- kies Landscape
Zoeken in de
WeetHet pagina's
WeetHet is being updated! - Current articles will slowly move to www.tweaking4all.com
Voor uitstekende webhosting welke zowel betrouwbaar als betaalbaar is adviseren wij: LiquidWeb

Op deze pagina ...

 

Deze pagina is bedoelt voor familie en vrienden die interesse hebben in mijn nieuwe leven in de Verenigde Staten. Zie ook de pagina met de kaarten.

26 Oktober 2003, ben ik verhuisd naar de USA. Op deze pagina vertel ik je wat dingen die ik gezien heb, meegemaakt heb en uiteraard foto's.
Het begin is wat magertjes, maar ja, je moet iets he?

Overigens: Meer foto's zijn te zien bij DevianArt.

Over Weethet en de auteur ...
     

Honden Avontuur: Puck

In December ben ik weer even in Nederland geweest o.a. om mijn hond (Puck) op te halen, om bekenden weer eens te zien en om het e.e.a. te regelen m.b.t. mijn huis in Nederland.
De rit terug naar de USA met de hond was niet bepaald een makkie en weer eens een avaontuur dat alleen mij maar weer kan overkomen. Uiteindelijk (met heel veel dank aan de stewardessen van KLM en de captain van North-West vlucht NW55 van 7 Januari 2004) mocht Puck zelfs de cabine in.

Ik had al 6 keer gevraagd of Puck de cabine in mocht, heb zelfs gevraagd of ik niet een stoel voor 'm kan kopen,... maar neeeee waarom zouden we eens meewerken he?
Dus Puck moest mee als bagage (!). Tip als je dit zelf ooit eens moet doen met jouw hond: CHECK DE HOND NIET ZELF IN. Het breekt je hart!


Puck snuffelt op Schiphol nog even aan z'n kooi

Schiphol: Puck vond de kooi maar niks ...

Ze vond er echt helemaal niks aan om in een kooitje alleen gelaten te worden.

Maar goed, er was geen andere oplossing. Dus ging ik na het inchecken van de hond door de douna, uiteraard even langs de tax free om effe te sjoppen en door z'n 5 security checks ... om vervolgens, net voor het instappen, te horen te krijgen dat de captain de hond niet mee wilde nemen omdat het in Minneapolis onder 12 graden (C) was en dat zou de hond weleens niet kunnen overleven. Bij het uitladen van het vliegtuig staat de hond namelijk geruime tijd buiten in de kou.

Met dan aan de stewardessen (alle 6!) van KLM die zo meegeleefd hebben en echt alles gedaan hebben zodat ik Puck toch in de cabine mee kon nemen. Voor mij was het simpel: of we gaan beiden of niemand gaat.

Na wat babbelen met de captain mocht Puck dan eindelijk toch de cabine in ...
De captain haalde persoonlijk de hond uit de vracht ruimte ... Boy was die hond bang/nerveus in dat kooitje. Puck heeft zeker een minuut of 10 staan bibberen. Ze was zo enorm blij mij weer te zien,... dat vertelt me dus ook weer genoeg over honden meenemen in het vrachtruim ... dat gaan we dus NOOIT meer doen.

Ik stond versteld van het goede gedrag van Puck: bijna 10 uren, geen gejammer, geblaf, gepis, geziek, of gedonder,... ze heeft gewoon lekker geslapen.

Dus dat liep dan toch nog goed af.

Nu is Puck dus in Amerika en zoals je aan de foto's ziet; veel moeite had ie er niet mee, hoewel het bed wel een beetje hoog was ...

Meer foto's van Puck vind je op de pagina "Snapshots van Puck".


Puck: als jachthond ...


Puck snuffelt "sporen" ... wat een bak :-)


Tja, het Amerikaanse model bed is wel een beetje hoog ...

Ga naar de Top van deze pagina of "Eindelijk een Auto gekocht"

 

 


Je bent nu al op de nederlandstalige pagina's Click here to switch to the English pages