Welkom bij WeetHet!


Managed Web Hosting by Liquid Web

Jouw IP adres:
100.28.227.63
     
 
Pagina printen
- kies Landscape
Zoeken in de
WeetHet pagina's
WeetHet is being updated! - Current articles will slowly move to www.tweaking4all.com
Voor uitstekende webhosting welke zowel betrouwbaar als betaalbaar is adviseren wij: LiquidWeb

Op deze pagina ...

 

Deze pagina is bedoelt voor familie en vrienden die interesse hebben in mijn nieuwe leven in de Verenigde Staten. Zie ook de pagina met de kaarten.

26 Oktober 2003, ben ik verhuisd naar de USA. Op deze pagina vertel ik je wat dingen die ik gezien heb, meegemaakt heb en uiteraard foto's.
Het begin is wat magertjes, maar ja, je moet iets he?

Overigens: Meer foto's zijn te zien bij DevianArt.

Over Weethet en de auteur ...
     

Uitgaan - Lol hebben

Uiteraard is lol ook een vereistte.

Sinds afgelopen zomer ken ik een wat bizare bar: "Ken's Keyboard". Het is de meest beroerde bar die ik ooit gezien heb (bouwkundig) maar de mensen die er zijn zijn stuk voor stuk goede mensen.
Op maandag spelen we meestal een bowling competitie - en dat is wel lachen. Vrijdagavond is de stap avond, waar we meteen na het werk aan beginnen. Eerst happy-hour en dan lekker de hele nacht doorgaan.

Er is geen belastend bewijsmateriaal van mijn bezoeken aan Ken's bar,... :-)

Uiteraard is er naast Ken's nog een aantal andere barren in de buurt (Ken's bar ligt wel extreem dicht bij mijn huis!).

Melissa en haar vrienden nemen me nog weleens mee naar leuke andere bars. De foto hieronder is genomen in een bar waar de ToyBox Band optrad (13 december 2003).

Ik moet wel zeggen dat ik hierbij mijn vrienden uit Nederland wel mis; uitgaan is hier toch een tikje anders als daar. Ik wou dat ik ze daar wat van kon laten zien.


Melissa, ikke, Fran en Judy


Closeup met Fran (gewoon vrienden!)

De gewoontes hier zijn ook wat anders als in Nederland.

Zo sluiten de bars/dancings altijd om 2 uur,... beetje vroeg soms. Maar daar hebben ze wat op gevonden: Het rond hangen op de parking lot (parkeerplaats bij de bar).
Niet iedere bar heeft deze luxe, maar "Ken's Keyboard" heeft dat wel. Beetje rare tent overigens. Aan de buitenkant lijkt het net een bouwval. Aan de binnenkant is het eigenlijk ook een bouwval. Maar: de mensen die er komen zijn heel erg OK!

Als je "Ken's Keyboard" aan de binnenkant ziet, schrik je ook meteen. Je vraagt je af waarom het pand nog niet afgebrandt is.
De electra hangt aan elkaar van verlengsnoeren en verdeeldozen ... Misschien ken je het fragment van "Narionla Lampoons' Christmas veacation", waarbij de een tiental stekkers en verdeelstekkers op elkaar gezet hebben. Hierbij is het gewicht van dat alles zo groot dat het bijna het stopcontact uit de muur trekt. Nou dat zien we dus bij Ken ook.
Freek: deze bouwstijl is iets voor jouw! Als je het klussen beuh bent, kun je gewoon effe snel afrafelen waar je mee bezig was met een stuk Duc-tape.But ... FUN!

We also made a picture of our favorite bar: Ken's Keyboard ...
Ken's Keyboard ...

Als je dit al eng vindt ...
Als je dit al eng vindt ...

 

"Ken's Keyboard" is blijkbaar zo gezellig (hoewel Amerikanen geen vertaling voor "gezellig" hebben!) dat een aantal mensen deze website gevonden heeft en op bezoek is gekomen op basis daarvan. Vince, Cory, en zijn vrienden kwamen even langs ... een flink aantal Jaeger Meister shots maakte het alleen maar gezelliger ;-) ... erg leuk om eens mee te maken - je bent meteen de lokale rockstar voor een avond :-)

Neem ook eens een kijkje op Vince z'n MySpace pagina!

Dus als je in de buurt bent,... volg hun voorbeeld en vraag naar Hans ;-)

Het adres: 301 State Road 35, Osceola, WI 54020 - of klik hier voor de locatie met Google Maps.

Vince en de mannen ...
The crew

Jaeger Meister shots - niet echt geweldig ... maar ja ...
Jaeger Mesiter shots ...

Ga naar de Top van deze pagina of "Honden Avontuur"

 

 


Je bent nu al op de nederlandstalige pagina's Click here to switch to the English pages