Welkom bij WeetHet!


Managed Web Hosting by Liquid Web

Jouw IP adres:
3.236.143.154
     
 
Pagina printen
- kies Landscape
Zoeken in de
WeetHet pagina's
WeetHet is being updated! - Current articles will slowly move to www.tweaking4all.com
Voor uitstekende webhosting welke zowel betrouwbaar als betaalbaar is adviseren wij: LiquidWeb

Op deze pagina ...

 

Deze pagina is bedoelt voor familie en vrienden die interesse hebben in mijn nieuwe leven in de Verenigde Staten. Zie ook de pagina met de kaarten.

26 Oktober 2003, ben ik verhuisd naar de USA. Op deze pagina vertel ik je wat dingen die ik gezien heb, meegemaakt heb en uiteraard foto's.
Het begin is wat magertjes, maar ja, je moet iets he?

Overigens: Meer foto's zijn te zien bij DevianArt.

Over Weethet en de auteur ...
     

Fase 2: Mijn eigen optrekje

De tweede fase, een eigen stulpje, was zonder de hulp van mijn oom en tante nooit zo mooi geworden.
Ze kochten gewoon een huis (met de bijnaam "The Mansion") die ze vervolgens gunstig aan mij verhuren. Nogmaals: ik kan ze niet genoeg bedanken. Ohja, het heeft een tuintje van iets meer dan 20.000 vierkante meter.

Het is een geweldig huis. Voor europeese standarden is het vooral GROOT en HEEL APART. En dat bedoel ik dan op een goede manier!
Het heeft - wat ze daar noemen - 3 niveau's. Volgens europeese standaarden heeft ieder niveau een woonkamer.
Een kamer is een soort eetkamer, een een soort familie kamer en de derde ... ehm, ik weet eigenlijk niet hoe ik dat zou moeten noemen.

Een klein kladje van de plattegrond maakt het misschien wat duidelijker:


Plattegrond van "The Mansion"

Kleine opemrking: De "kinder slaapkamer" en de "grote slaapkamer" moeten omgedraaid worden, en ik ben vergeten deuren te tekenen in de boven verdieping. Maak je niet ongerust er zijn echt wel deuren dus ik kan de kamers in en uit.


Aanzicht vanaf de straat

Wat we in de zomer mogen verwachten: Vanaf het huis gezien naar de straat ...

Huis van wat dichterbij

Het is een erg mooi huis, behalve de kleuren misschien. Deze kleuren zijn we nou niet echt gewend in Nederland. Maar goed, dat maakt ook geen bal uit, aan de binnenkant zie je er niets van :-) en wacht maar tot je de binnenkant ziet: wat een mooi huis is dit!


"Woonkamer" 1

"Woonkamer" 2

"Woonkamer" 2 - het grote raam

"Woonkamer" 3

Dit zijn de 3 grootste kamers. Kamer 1 heeft een schuifdeur naar het deck ... een soort terrasje. De tweede kamer is de kamer met het vloerkleed. Dit is een kamer waarbij het plafond 2 verdiepingen hoog is en waarbij je een half rond mega groot raam hebt. De derde kamer, met het niet zo fraaie blauw (wat dus ECHT overgeschilderd gaat worden - dat geldt voor al het blauwe in het huis), heeft een leuke openhaard. In de volgende foto's zul je de openhaard gaan zien. De mensen in de foto's zijn mijn tanten (Mieke) en oom (Gottfried).

Na een paar dagen (met veel dank aan Mieke, Carol en Melissa voor de hulp) had ik eindelijk wat spullen voor kamer nummer 3, mijn slaapkamer, de badkamer, en de keuken:


De keuken met wat spulletjes

Trap naar boven en beneden

Trap van bovenaf gezien

Kamer 3, nu met banken, etc.

Mijn nieuwe bedje

Badkamer, met een bubbelbad

Het heeft veel tijd gekost, om te vinden wat ik leuk vindt, maar zelf nu is het nog niet helemaal perfect. Maar ja, je moet weten dat Amerikanen een wel HEEL aparte smaak er op na houden en vooral veel doen met drukke opdrukken en slechte kleur combinaties. Het is dus moeilijk spullen te vinden die je vanuit Europa kent. Maar goed, met deze spullen ben ik heel blij.

Het bubbelbad is iets voor Esther. Gaaf badje,... alleen wel even in de gaten houden welk soort bubbel-spul je gebruikt. De eerste keer was bijna de hele badkamer voorzien van schuim :-)

Ga naar de Top van deze pagina of "Lol - Uitgaan"

 

 


Je bent nu al op de nederlandstalige pagina's Click here to switch to the English pages