Welkom bij WeetHet!


Managed Web Hosting by Liquid Web

Jouw IP adres:
3.239.6.58
     
 
Pagina printen
- kies Landscape
Zoeken in de
WeetHet pagina's
WeetHet is being updated! - Current articles will slowly move to www.tweaking4all.com
Voor uitstekende webhosting welke zowel betrouwbaar als betaalbaar is adviseren wij: LiquidWeb

Op deze pagina...

Nero Burning ROM van Ahead is een stukje handige software voor het branden van CD's en DVD's en ondersteund ook het bakken van VideoCD's. Op deze pagina gaan we ook een kijkje nemen naar het gebruik maken van een VideoCD voor de opslag van digitale foto's (in gescanned, of van b.v. een digitale foto-camera).

In deze korte handleiding laat ik je zien hoe je met Nero zelf een foto VideoCD kunt maken die dan op een PC of een losse DVD speler af te spelen is.

Tip: Als jouw DVD speler het Super VideoCD formaat aan kan, dan is het misschien aardiger om dat formaat te gebruiken, aangezien de resolutie daarvan hoger is! Zie Foto Super VideoCD voor details.

Tip: je kunt ook afbeeldingen mengen met video fragmenten!

Tip: Als je in Nero besluit menu's te gaan gebruiken voor de foto's, ben er dan attent op dat je slechts 99 foto's op de CD kunt zetten. Als je geen menu's gebruikt, geldt deze beperking niet en kun je een ongelimiteerd aantal foto's op de CD zetten ...

Merk op: Vergeet niet de disclaimer te lezen!

Nero: Maak jouw eigen Foto-VideoCD
Bewaar jouw digitale foto's

 

Pagina overzicht

Stap 1: Het juiste film formaat

Het spreekt voor zich dat we foto (en eventueel film) materiaal moeten hebben voordat we een VideoCD kunnen maken, je kunt 1 of meer foto's en/of film fragmenten toevoegen.

Voor foto's kun je bijna ieder gangbaar formaat gebruiken. Denk daarbij aan: GIF, BMP, JPEG, TIFF en PNG.

Voor film fragmenten geldt dat het MPEG1 fragmenten moeten zijn conform de VideoCD eisen, zie "VideoCD maken met Nero" voor details.

Tip: Als je in het gelukkige bezit bent van een digitale foto-camera, zoals de Sony Cybershot 707, dan kun je de daarmee opgenomen MPEG filmpjes direct op Nero kieperen. Het verdient dan wel de voorkeur deze eerst van de camera naar de harddisk te kopieren omdat de toegang tot de camera beduidend langzamer is als van de harddisk.

Stap 2: De juiste instellingen voor Nero

OK, we hebben dus nu het film materiaal, laten we dan nu Nero starten.

Nero start meestal of met de Wizard of met het "New compilation" venster.


In het geval dat de Wizard start:
Klik op "Close Wizard", Nero opent dan vanzelf het "New Compilation" venster.

In het geval geen van beiden verschijnt:,
Er zijn twee mogelijkheden: kies uit het "File" menu de optie "New..." of klik het "New Compilation" knopje (Nero: met deze knop starten we een nieuwe compilatie).

In het "New Compilation" venster selecteren we nu het "Video-CD" ikoontje zoals rechts aangegeven staat. Dit opent de opties voor het maken van een VideoCD.

Merk op:
Voor de rest van deze beschrijving ga ik uit van een PAL Foto-VideoCD. Het enige verschillen met NTSC zijn de optie "NTSC" (voor b.v. USA) aanvinken i.p.v."PAL" (voor b.v. Europa) en het formaat van het film fragment zoals ik hierboven al aangaf.

Merk op:
Als het actieve tabblad niet "Video CD" is, klik daar dan nu op zodat die wel actief wordt.

Nero: Kies VideoCD

Nero: VideoCD instellingen

Als dit jouw eerste VideoCD wordt, gebruik dan de bovenstaande instellingen - experimenteer eventueeel bij latere versies. NTSC gebruikers moeten natuurlijk NTSC aanvinken i.p.v. PAL.

Onderdeel Doel instelling
Creat standard compliant CD Controleert of de VideoCD ook echt conform standaard gemaakt wordt. aanvinken
Use CD-i application Voor ondersteuning van de aloude Philips CD-i spelers. niet aanvinken
Encoding resolution Kies hier het gewenste televisie systeem PAL of NTSC. PAL
Store source pictures in Deze optie slaat de originele afbeeldingen, dus in een hoge resolutie, op in een aparte folder (standaard is dit de PICTURES folder). Dat is handig als je straks de foto's nog eens zou willen laten afdruken bij bijvoorbeeld de Hema (HCC leden genieten hier nog eens een extra korting!) of bij Albert Heijn. aanvinken


Klik nu op het tabblad
"Menu".
Voor het gebruik met foto's hoef je niet perse een menu te gebruiken. De VideoCD wordt dan gewoon een lange dia-show. Om nu navigatie (en dus eigenlijk vooral het zoeken naar foto's te vereenvoudigen) kan ik adviseren het menu WEL te gaan gebruiken, vink daarom hier "Enable menu" aan.

Nero: Optioneel gebruik maken van een navigatie menu ....

De velden die je hier ziet hebben de volgende toepassingen:

Tip: vink als eerste "Preview first page" aan. Er verschijnt dan een venstertje (zie afbeelding hieronder) met een voorbeeld hoe het menu eruit gaat zien. Veranderingen worden meteen zichtbaar gemaakt. Dit venstertje kun je eventueel groter maken om het e.e.a. gedetaileerder te zien. Nero: Preview van het menu ...
Veld/Optie Doel
Enable menu Menu gebruik aan (aangevinkt) of uit (niet aangevinkt) zetten
Layout Hier kunnen we aangeven hoe de layout van het menu eruit moet gaan zien. Enkele voorbeelden vind je hieronder. Als je hier voor een van de thumbnail varianten kiest, zal Nero een fragment van een film (of afbeelding) gebruiken om hier verkleint weer te geven.
Header line Je kunt kiezen of er bovenaan de pagina een streep staat of niet.
Footer line Je kunt kiezen of er onderaan de pagina een streep staat of niet.
Background picture We kunnen hier opgeven of we een eigen afbeelding op de achtergrond van het menu willen zetten. Als je hier niets invult, dan is de achtergrond standaard zwart, Deze kleur is te veranderen door op het zwarte vierkantje, rechts naast de "Browse..." te klikken.
Background mode Als we gebruik maken van een eigen afbeelding, dan kun je hier kiezen of dit plaatje:
 • gecentreerd staat ("center")
 • opgerekt wordt ("maximize") waarvij de verhoudingen verloren gaan
 • opgerekt wordt zodat het beeld vullend is met behoud van verhoudingen maar uitstekende delen worden afgeknipt ("scale and clip" )
 • opgerekt maar er wordt niets van het plaatje afgeknipt ("scale and fit")
 • het beeld gevuld wordt met dit plaatje als patroon ("tile")
Header text Hier kun je, optioneel, een titel invullen. Als je hier niets invult, verschijnt er ook geen titel.
Met de knop "Font" kan men een lettertype, kleur en opmaak naar keuze instellen. Het vakje "shadow" biedt de optie een schaduw achter deze tekst te zetten. Als je dit vakje aanvinkt, verschijnt er een zwart vierkantje waarmee je de kleur van de schaduw kunt veranderen.
Footer text Hier kun je, optioneel, een ondertitel invullen. Als je hier niets invult, verschijnt er ook geen ondertitel. Met de knop "Font" kan men een lettertype, kleur en opmaak naar keuze instellen. Het vakje "shadow" biedt de optie een schaduw achter deze tekst te zetten. Als je dit vakje aanvinkt, verschijnt er een zwart vierkantje waarmee je de kleur van de schaduw kunt veranderen.
Items text Bij deze optie stel je in welk lettertype, opmaak en kleur (de kleur beinvloed ook de vertikale lijnen boven en onder ) voor de tekst in het menu gebruikt wordt. Ook hier zien we weer een optie om schaduw te activeren - de schaduw beinvloed ook eventuele afbeeldingen en menu lijnen.
Links text Bij deze optie stel je in welk lettertype, opmaak en kleur er gebruikt wordt voor de indicatie rechts onderin het beeld (de tekst die doorverwijst naar de volgende pagina).
Set as default Hiermee kun je instellingen opslaan zodat Nero de volgende keer weer deze instellingen hanteerd. Erg handig dus als je een serie VideoCD's aan het maken bent.
Preview first page Deze optie laat je in een klein venstertje zien hoe het menu eruit gaat zien. Veranderingen worden meteen zichtbaar gemaakt.

Nero heeft standaard 9 menu varianten aanboord, welke de optie "Layout" in te stellen is:

Titles, left Titles, center Titles, 2 columns Centered titles Titles, diagonal 6 thumbnails 8 thumbnails 12 thumbnails 15 thumbnails

Kies nu het tabblad "ISO".
Controleer of de volgende opties (en dus geen andere) aangevinkt staan. Dit zijn de standaard instellingen van Nero:

 • ISO Level2 (Max. of 31 chars)
 • ISO 9660
 • Allow pathdepth of more than 8 directories
 • Allow more than 255 characters in path

GEEN andere optie mag dus zijn aangevinkt!

Ga nu naar het tabblad "Label".
In het veld "Volume label" kunnen we de VideoCD een titel geven.

Tip: Als een foto collectie uit meerdere VideoCD's bestaat, dan zet ik er meestal een stukje tekst achter in de vorm "_AVANB" waarbij A het nummer is van de huidige CD en B gelijk is aan het aantal CD's die deze film beslaat.

Merk op:
In de titel kun je geen bijzonder karakters zetten zoals "/", "\" en een spatie. Het is gebruikelijk dat de "underscore" ("_") als vervanging van de sparie gebruikt wordt.

Eventueel kunnen we datum gegevens invullen onder het tabblad "Dates".
Meestal gebruik ik "Use current date and time" zodat ik later terug kan vinden wanneer de VideoCD gemaakt is. Als alternatief kun je de datum van b.v. de vakantie waar het betrekking op heeft invullen of gewoon de data hanteren die nu bij de foto's vermeld staan.

Bij het tabblad "Misc" hoeven we niets te doen.

Het tablad "Burn" kunnen we ook met rust laten - die hebben we straks pas nodig.

Klik nu op de "New" knop.

Stap 3: Foto's toevoegen.

Nadat je op de "New" knop geklikt hebt, verschijnt het Nero venster waarin we de werkelijk samenstelling van de Foto-VideoCD kunnen afhandelen.

Met behulp van Sleur-en-Pleur (drag and drop) kunnen we foto-bestanden (vaak JPG of JPEG maar andere formaten werken vaak ook) fragmenten gaan toevoegen zoals de pijl hieronder aangeeft. Sleur-en-Pleur kan gebruikt worden met de ingebouwde verkenner van Nero of met de Windows verkenner (Explorer). Dat laatste doet men door in de Windows verkenner 1 of meer fragmenten te kiezen en deze vervolgens naar Nero te sleuren.

Als je niet bekend bent met drag and drop:
In het rechtse venstertje kun je opzoek gaan naar de juiste harddisk, directory en uiteindelijk foto of foto's die je wenst toe te voegen (net zoals je dat doet in de Windows verkenner/explorer). Als je uiteindelijk de gewenste foto of foto's hebt gevonden, dan klik je met de linkse muisknop deze aan en houdt de muisknop ingedrukt. Beweeg de muis nu (met de knop nog steeds ingedrukt) zoals hieronder met de rode pijl aangegeven staan en laat de muisknop pas los als je boven het venster staat met "Track" en "Title". Als de muisknop eenmaal losgelaten is (op de juiste plaats) dan zal Nero de foto (of afbeelding) toevoegen.

Nero: foto bestanden toevoegen

Je kunt zoveel foto's toevoegen als je wenst, vergeet echter niet dat de capaciteit van een CD natuurlijk wel beperkt is. Tevens handig om te weten: de volgorde waarin de bestanden staan, is bepalend voor de afspeel volgorde van de Foto-VideoCD als je deze later gaat afspelen. Ook weer met drag and drop kun je deze volgorde aanpassen.

Merk op: Het kan voorkomen dat je een fout melding krijgt als je een foto bestand plaatst. Controleer dan of het bestand wel degelijk een foto is en of deze is een gebruikelijk formaat staat zoals JPG, JPEG, BMP of TIFF.

Merk op dat de capaciteit van een CD dus ook beperkt is - Nero geeft onderaan het venster een balkje weer wat aangeeft hoeveel ruimte je al verbruikt hebt. In het onderstaande voorbeeld heb ik al zo'n 50 Mb verbruikt:

Nero: ruimte die je al gebruikt ...

Tip:
Op een VideoCD past meer als op een normale CDRom. Dit komt door de andere manier van fout-correctie. Zo kan een 80 minuten CD zo'n 810 Mb aan film bevatten. De gele en rode stippellijntje geven bij Nero dus niet altijd de juiste waarde aan!

Het menu nabewerken

Het nabewerken van het menu kan nu zinvol zijn, met name voor de weergave van de titel en de selectie van het fragment. Niet alleen dat: we kunnen ook de speelduur van een menu of menuitem instellen.

In het venster met de individuele fragmenten van de VideoCD, zien we nu zowel de fragmenten (hier bijvoorbeeld "Puck Februari 200...") als de menu's ("Menu page 1" bijvoorbeeld) staan:

Nero: VideoCD menu items

Klik nu met de rechter muisknop op een items en kies uit het menu de optie "Properties".

 • Voor menu pagina's zien we het volgende;

  In dit venster kunnen we instelln hoe lang een menu blijft staan, voordat men doorgaat naar het volgende menu. Bij "Pause after Track" kunnen we kiezen voor "Infinite", waarbij het menu blijft staan tot de kijker naar het volgende menu doorschakelt, of voor een bepaalde tijd door "Seconds" te kiezen.

Nero: menu item properties

 • Voor foto's zien we dit;

  In dit venster kunnen we instelln hoe lang een menu blijft staan, voordat men doorgaat naar het volgende menu. Bij "Pause after Track" kunnen we kiezen voor "Infinite", waarbij het menu blijft staan tot de kijker naar het volgende menu doorschakelt, of voor een bepaalde tijd door "Seconds" te kiezen.

  Als men vervolgens op de tab "Menu" klikt, kan men de titel van de foto wijzigen.

Nero: properties van een foto
Nero: hier kun je de titel van een foto veranderen

 

Stap 4: Foto-VideoCD bakken

OK, we hebben onze film compilatie nu klaar, het wordt tijd dat we de CD gaan branden.

Klik op het "Burn" ikoontje (Nero: VideoCD bakken) of kies uit het "File" menu, de optie "Write CD ...".

Het "New compilation" venster verschijnt weer, deze keer met het "Burn" tabblad zichtbaar.
Hier kunnen we zaken kiezen zoals het simuleren van het branden. Als je al eerder een willekeurige CD met jouw PC gemaakt hebt, kun je dit achterwege laten en voor de volgende opties gaan:

 • "Write"
 • "Finalize CD (No further writing possible!)"
 • "Write Speed" instellen op het maximum wat de brander aan kan
 • "Write method" instellen op "Disc-at-once" (niet alle CD-writers ondersteunen dit - kies in die situatie "Track-at-once")
 • "Number of copies" stellen we in op "1" tenzij je natuurlijk meerdere kopien wenst te gaan maken
 • Activeer "Burnproof" of "Exalink" indien beschikbaar (niet iedere brander heeft die optie)

Klik dan uiteindelijk op de "Write" en wacht tot het branden klaar is.

Als de CD klaar is, kun je de CD op de PC testen met (bijvoorbeeld) PowerDVD, of testen in de losse DVD-speler.

Tip:
Je hebt een software DVD speler nodig om dit af te kunnen spelen - een aantal van deze DVD afspeel programma's kunnen het ook niet weergeven!

Vergeet niet: in de directory PICTURES staat een kopie van de originelen!

 

 


Je bent nu al op de nederlandstalige pagina's Click here to switch to the English pages
Hulp & OverWelkom ... !!GastenboekHulp voor WeetHetWoordenlijst ...Zoeken op het InternetZoeken in WeetHetBeschikbare downloadsNieuws & UpdatesStatistiekenAansprakelijkheidAdverterenDoe mee !!!Vermeldingen/AwardsOver WeetHet ...Hansie goes USAWaar is Hansie?Eerste maandenNieuw thuisUitgaanPuck goes USAMijn nieuwe autoSnapshots PuckRandom snapshotsEindelijk LENTE!Lekkere warme zomerEerste familie bezoekCD's en DVD'sMuziekAudio-DVD naar MP3Muziek CD naar MP3Muziek CD naar WAVKopieer Muziek CDEigen Muziek CDMuziek uit het InternetMP3 Volume aanpassenNero Burning RomBIN/CUE brandenBIN naar ISOComputer CDRomISO brandenFoto VCDFoto SVCDNero vs Nero ExpressNRG naar ISOSVCD brandenSVCD met menuVCD brandenVCD met menuDVD FilmsWat zijn Regiocodes?Wat is MacroVision?Video formatenDIKO: 3 films - 1 DVDHoe werkt een CD?Zelf CDs brandenZelf een DVD makenBIN naar ISONRG naar ISODisk catalogus makenComputer UitlegHoe werkt een CD?Netiquette: E-MailWat is DivX?Wat is MP3?Wat is RAID?Wat is USB?Wat zijn PAR files?Wireless LAN introPC naar TV kabelsXP sneller startenOpstart van USB penFireWire verbind 2 PC'sFoto FormatenGrafisch / Foto'sPhotoshopFoto FormatenSnelle auto3D knoppenBliksem tekenenFotos op CDPictureToTVVideoCD met NeroSVCD met NeroMagix Fotos op CDDVD PictureShowFoto FormatenFoto FormatenGSM / PDAsCompaq iPAQAccu vervangenSeriele craddle op USBGarmin eTrex kabelGarmin eTrex stekkerRonde Garmin stekkerPalmPilotAan Ericsson GSMGarmin eTrex GPSMobiele telefonieEricsson MelodietjesMusicBoxRingtonesMasterA edit SIMSMSC nummersConnector pinoutsHardware & HacksCPU OverklokkenAlgemeenAMD CPU codesAMD Slot-AAMD Socket-ASmartcards Progr.MillenniumAlactel HackLCD display aan PCNetwerk kabelsOpstart van USB penPC naar TV kabelsPromise Ultra -> RAIDSoundblaster MIDIWeerstand kleurenFireWire NetwerkInternetNetwerk algemeenDHCP instellenWin95/98/ME ClientWin2000/XP ClientMac OS 7/8 ClientMac OS X ClientBekende IP-poortenDNS adressenNetwerk kabelsWireless LAN IntroFireWire NetwerkInbel verbindingTCP/IP optimaal Win9xPubliek IP adres?ADSL / MxStreamADSL AlgemeenHoe werkt ADSL?DNS adressenMXStreamInstallerenAnaloog EthernetISDN EthernetRouters en MXStreamSMC 7404 WBRA/BeTech ModemRoutereTech RouterSitecom 4S routerVigor 2200E routerProblemen oplossenAlcatel HackHack het modemPassword CalculatorDoel v.d. lampjesProblemen oplossenFirmware upgradeDNS adressenBekende IP-poortenPoorten mappenAutoPortMappingInternet delenMogelijkhedenWinRoute (software)Netwerk Win95/98/MENetwerk Win2000/XPNetwerk Mac OS 7/8Netwerk Mac OS XBekende IP-poortenWireless LAN IntroNetwerk kabelsRoutersSMC 7404 WBRA/BeTech ModemRoutereTech RouterSitecom 4S routerVigor 2200E routerInternet via SatellietHoe werkt het?Korte intro ...Overzicht variantenStandaardBySky methode2-Weg InternetKaart installerenWelke Satellietkaart?PC eisenHarmonic CyberstreamPentam. Pent@VisionHauppauge DVBs NexusTechnotrend PCLineEOL problemenNieuwe driversSchotel plaatsen (Astra)Schotel formaat?EON ChecklistTransponders EOLRamdisk voor FazztEigen webpaginaNavigatie oplossingenInzicht en oplossingenApyCom apPopupMenuD.Binard PopupMenuPopupMenu generatorPopupMenu platTips en TruuksE-Mail linkE-Mail FORMFavorieten ToevoegenWebpagina ikoon'Pagina Terug' linkSpringen binnen paginaOntsnap aan framesGebruik frametitelStuur framesAutomatisch doorsturenHet 100% probleemAndere link kleurTekst in de statusbalkAchtergrond vastzettenTekst over plaatjesBrowser veilige kleurenHet .htaccess bestandBijzondere tekensWaar downloadenIRC met mIRCInstalleren mIRCDownload films enzoVragen (FAQ)Films uit het InternetFilm kwaliteitWat zijn PAR files?LeechGuyLeechGuy editoreMuleWinMXE-MailNetiquetteCitaat van de dagOverigenHack Arescom NetDSLWireless LAN IntroFireWire NetwerkBekende IP-poortenWat is mijn IP adres?Zoeken (WeetHet)Zoeken (Internet)WeetHet DownloadsEen paar goede websitesDNS adressenMicroControllersBasic Stamp IIStarten met de BS2Assembleren v.d. kitVolledig schemaAansluiten aan de PCBS2 aan 44780 LCD44780 LCD foto'sBS2 aan M50530 LCDM50530 LCD Foto'sZelfbouw BS2Smartcards/SIMProgrammer Softw.CardMasterInfinityUSBMasterBurnerMilleniumKaart soortenGSM SIM bewerkenWeerstand kleurenMuziek / AudioMuziek van InternetIntroductieLeechGuyLeechGuy editorWinMXeMuleM.b.v. mIRCBIN/CUE brandenBIN naar ISOAudio-DVD naar MP3Hoe werkt een CD?Kopieer muziek CDEigen muziek CDWat is MP3?Muziek CD naar MP3MP3 CD v. Yamakawa?MP3 Volume aanpassenMuziek CD naar WAVSB MIDI interfaceAC3 naar WAV/MP3ProgrammerenBorland DelphiHansie zijn Delphi ToolsAYeah!CatalogCitaat van de dagPopupMenu generatorOverzicht ASCII tekensSatelliet (TV & GPS)Satelliet TelevisieSatelliet TV op de PCTV ontvangst op de PCPC eisenNieuwe driversPentam. Pent@VisionHauppauge DVBs NexusTechnoTrend PCLinePVA file naar MPEG2DirecTV TiVoAfstandsbedieningDirecTiVo naar O6.21: Intro & Images2: TiVo disk in PC3: Installeer OS6.24: Eerste start van OS6.25: SuperPatch & Meer6: Films naar PCTyTools - Films naar PCOud: DirecTiVo naar OS4Oud: Sleeper HackSmartcardsProgrammer Softw.CardMasterInfinityUSBMasterBurnerMilleniumKaart soortenWat is DiSEqC?Schotel plaatsen (Astra)Schotel formaatSRT8000 firmwareGPS NavigatieGarmin eTrexDiagnose modeSeriele aansluitingAan de iPAQ 36/38xxAan een PalmPilotDe eTrex stekkerDe ronde stekkerHoe werkt GPS?Wat is GeoCaching?Internet via SatellietHoe werkt het?Korte intro ...Overzicht variantenStandaardBySky methode2-Weg InternetKaart installerenWelke Satellietkaart?PC eisenHarmonic CyberstreamPentam. Pent@VisionHauppauge DVBs NexusTechnotrend PCLineEOL problemenNieuwe driversSchotel plaatsen (Astra)Schotel formaat?EON ChecklistTransponders EOLRamdisk voor FazztVideoVideo gids - begin hierIntroductieGSpot: AVI InfoDIKO: 3 films - 1 DVDDownload kwaliteitVideo AlgemeenWat is DivX?Video formatenOpname TypesWelke AVI codecs?Intro K(S)VCD/KDVDDVD+RW ProblemenOver bitratesVideoServer pluginWat zijn Regiocodes?Wat is MacroVision?RippenAudio-DVD naar MP3Foto FormatenAVI naar MPEGGSpot: AVI InfoDIKO: 3 films - 1 DVDAVI naar DVD/(S)VCDZonder ondertitelsD.I.K.O.MainConcept (S)VCDNero Vision Express 2TMPGEnc (S)VCDTMPGEnc K(S)VCDTMPGEnc met AC3Met OndertitelsD.I.K.O.MainConcept (S)VCDNero Vision Express 2TMPGEnc (S)VCDTMPGEnc K(S)VCDTMPGEnc met AC3CD Branden NeroVCD brandenVCD met menuSVCD brandenSVCD met menuBIN/CUE brandenDVD SpelersCompatibiliteitDVD toevoegenDVD+RW ProblemenIntro K(S)VCD/KDVDVideo ToolsBitrate CalculatorDVD RippenGSpot: AVI InfoFlaskMPEG en CCEVideoServer pluginDVD naar DivXIntroductieBitrates berekenenRippenDVDx en SmartRipperDVDx instellingenFlaskMPEG methode 1FlaskMPEG methode 2FlaskMPEG methode 3DVD naar (S)VCDIntroductieBitrates berekenenRippenDVDx en SmartRipperDVDx instellingenFlaskMPEG 0.6 en CCEDVDx en Video ServerDivX naar (S)VCDDVD naar DVDDVD2OneDVDShrinkDVD+RW ProblemenTMPGEnc & CoDIKO: 3 films - 1 DVDFilm Knip & PlakGSpot: AVI InfoSamenvoegenMPEG1 en MPEG2Met TMPGEncWomble MPEG2VCRAVI met VirtualDubKnippenMPEG1 en MPEG2Met TMPGEncWomble MPEG2VCREasy Video SplitterAVI en DIVXAVI met VirtualDubEasy Video SplitterFilms van InternetIntroductieLeechGuyLeechGuy editoreMuleWinMXM.b.v. mIRCWat zijn PAR files?BIN/CUE brandenBIN naar ISOFoto's op CDPictureToTVVideoCD met NeroSVCD met NeroMagix Fotos op CDDVD PictureShowOndertitels RippenVobsub: snel en simpel!SubRip (OCR)SynchroniserenOndertitels weergaveWeergave met VobsubSynchroniserenMaak een MicroDVDPC aan de TVPC naar TV kabelsATI softwarenVidia softwareTiVo - Harddisk VCRTiVo Serie 1Wat is een TiVo?TiVo openmakenSeriele toegangDebug Mode toegangLinux Bash shellInstellen van de klokInbellen uitzettenDirecTV TiVoAfstandsbedieningDirecTiVo naar O6.21: Intro & Images2: TiVo disk in PC3: Installeer OS6.24: Eerste start van OS6.25: SuperPatch & Meer6: Films naar PCTyTools - Films naar PCOud: DirecTiVo naar OS4Oud: Sleeper HackYamakawa 713/715IntroductieVeel gestelde vragenDe AfstandsbedieningGeheime codesRegiocode instellenRegiovrij zettenMacroVision uitStandaard-InstellingenWelke DVDRom driveFirmware versieVerander firmwareDownload firmwareAnder achtergrondMP3 CD makenM.U.F.Y. MP3 CD'sHulpForumZoeken (WeetHet)Zoeken (Internet)NieuwsWoordenlijst ...DownloadsLinksStatistiekenAdverterenDoe mee !!!Gastenboek

Liquid Web Fully Managed Web Hosting