Welkom bij WeetHet!


Managed Web Hosting by Liquid Web

Jouw IP adres:
3.239.91.5
     
 
Pagina printen
- kies Landscape
Zoeken in de
WeetHet pagina's
WeetHet is being updated! - Current articles will slowly move to www.tweaking4all.com
Voor uitstekende webhosting welke zowel betrouwbaar als betaalbaar is adviseren wij: LiquidWeb

Op deze pagina...

Het wordt er allemaal niet gemakkelijker op: al die video formaten en media soorten. Zeker niet als je besluit een DVD speler te gaan kopen of wilt weten of jouw DVD speler bepaalde formaten aankan.

Spring naar het zoek formulier.

Op deze pagina probeer ik je opweg te helpen. Hieronder kun je zoeken naar de eigenschappen van de DVD speler (zoals Merk, Model, ondersteunde Media en ondersteunde formaten).

Merk op: Input van jullie, de bezoekers van WeetHet, is zeer welkom! Dus als je een DVD speler thuis hebt en een of meerdere formaten kan proberen of geprobeerd hebt, stuur me dan de resultaten of vul het update formulier die je hier onder in de zoek resultaten of via de details pagina vindt van een gekozen speler kunt vinden, of voeg hier een nieuwe speler toe.

Merk op: De informatie die je op deze pagina vindt is deels gebaseerd op input van de bezoekers van deze website. Het kan dus voorkomen dat informatie niet 100% correct of compleet is. Zie ook de disclaimer.

Merk op: Voor DVD+R en DVD+RW kan het nodig zijn de firmware te updaten! Als dat niet kan, is het ook met een truuk mogelijk deze media leesbaar te maken. Zie DVD+R(W) Compatibiliteits problemen voor details.

DVD - Welke formaten kan mijn  DVD speler aan?

Formaten en Media

Voor je gaat zoeken is het misschien handig om het verschil te begrijpen tussen FORMATEN en MEDIA.

Met MEDIA bedoelen we het medium waarop de informatie is opgeslagen, de "CD'tjes" en "DVD'tjes" dus.
Met FORMATEN bedoelen we het gebruikte formaat voor de opslag van de informatie op het medium, dus b.v. VideoCD of Super VideoCD (zie ook Formaten overzicht).

Merk op: Deze lijst betreft DVD spelers die wereldwijd verkocht worden. D.w.z. dat er een speler tussen kan staan die b.v. in Nederland niet te koop is of zelfs niet meer gemaakt wordt.

Zoeken

Je kunt op deze pagina op basis van verschillende (te combineren) criteria zoeken.

Zo kun je zoeken op MERK, MODEL, en COMPATIBILITEIT. Compatibiliteit is weer onder te verdelen in de soorten Media waarmee de DVD speler overweg kan, en de soorten formaten (Super VideoCD, DivX, etc.). Je moet wel minimaal 1 van de velden gebruiken. Niks invullen levert dus ook geen resultaat.

In de resultaten zie je verschillende ikoontjes, waarbij het Klik hier om deze speler te updaten of om meer info te zien-ikoontje je de optie geeft meer details van deze speler naar boven te halen. Indien deze informatie op onze website bestaat, kun je hier zien hoe deze speler regiovrij te schakelen is of hoe je MacroVision uit kunt zetten. Tevens kun je hier de informatie updaten betreffende de mogelijkheden van deze speler (jouw wijzigingen worden eerst gecontroleerd voordat ze in de lijst gaan voorkomen).

Zoeken op Merk, Model en/of Mogelijkheden

Merk en Model selectie

MERKNAAM :
Kies hier een merknaam (optioneel).
Optioneel kun je ook het model opgeven,
b.v. een deel van het model nummer.
MODEL :

Mogelijkheden Selectie

MEDIA :
CDR DVD-R DVD+R  
  CDRW DVD-RW DVD+RW  
EXTRA'S: RegioVrij MacroVision uitschakelbaar
FORMAAT : VCD SVCD KDVD MP3
  XVCD XSVCD DIVX WMA
  KVCD KSVCD SUB/SRT OGG
 
 

 


Je bent nu al op de nederlandstalige pagina's Click here to switch to the English pages